Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieszczęśliwie zakochany

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem poznałem fajną dziewczynę zaczęła się do mnie przytulać pocałowałem ją i spytałem czy się jej podobam , ona odpowiedziała że tak to spytałem czy umówi się ze mną też odpowiedziała że tak w następny dzień zadzwoniłem do niej żeby umówić się z nią na spotkanie lecz ona powiedziała że wyjdzie ale z koleżanką i napisała mi smsa żebym nic przy jej koleżance nie mówił o ostatnim spotkaniu na następnym spotkaniu przytuliłem się do niej a ona mi mówi żebym sobie za dużo nie wyobrażał bo traktuje mnie jako kolegę i , że jestem przystojny ale ona nie szuka chłopaka teraz ciągle do mnie dzwoni i chce umówić się na piwo mamy po 21 lat zależy mi na niej . Co mam myśleć o tym wszystkim odpuścić sobie czy próbować dalej ? Proszę o jakąś radę i sory za błędy

Gość gość
czy mógłby mi ktoś doradzić proszę

Gość gość
dziewczyny w tym wieku maja jeszcze fsiu bzdziu w glowie:o

Gość gość
czyli mieć to gdzieś i nie odbierać od niej tel już ?

Gość kaaam
myslę że powinieneś się z nią spotkać i szczerze porozmawiać :) powiedz jej wprost, że bardzo Ci się podoba i że traktujesz ją poważnie, zapytaj jaki ona ma stosunek do Ciebie bo raz mówi, że jesteś tylko kolegą, a raz zachowuje się jakby z Tobą flirtowała