Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO ROBIZ ZYCIOWA DECYZJA !!!! KANADA CZY UK ??

Polecane posty

Gość gość

Mam roczna wize pracownicza do kanady,ktorej juz nigdy wiecej nie zalatwie.Moge jechac ale w ciemno bez pracy, niczego.Jedyna szansa jest znalezienie pracodawcy,ktory mi zasponsoruje. Nie jestem specjalista ,wiec biore byle co.Ale nie chce wracac po roku. Wyjechac do uk gdzie bylem i moge miec szybko prace na luzie. A KASE odlozona mam jedna i nie wiem co robic :/ Marzenie kanada i blakanie sie w niewiadomej czy pewniak uk ale nic szczegolnego. BLagam doradzcie

Gość gość
Polska debilu. W PL wszystko jest tansze tłuku.

Gość gość
doradzi ktos bez chamstwa ?

Gość gość
Idz do wrozki albo do psychiatry.

Gość gość
KANDA ;:D najwyżej cie deportują ale to nie Arabia Saudyjska ..;0 UK to coraz bardziej rynsztok- brudno niebezpiecznie trudno o dobrą pracę jedyny walor że blisko ::))

Gość gość
Marzenia trzeba realizowac. Jak pojedziesz i sie uda to bedziesz szczesliwy jak nie to zawsze sie czegos nauczysz. Jesli nie sprobujesz to przez cale Twoje zycie bedziesz sie zastanawial jak by bylo gdyby. Przyszlosc nalezy do odwaznych. Tak wiec wiatr w zagle i przed siebie.

Gość gość
Marzenia trzeba realizowac. Jak pojedziesz i sie uda to bedziesz szczesliwy jak nie to zawsze sie czegos nauczysz. Jesli nie sprobujesz to przez cale Twoje zycie bedziesz sie zastanawial jak by bylo gdyby. Przyszlosc nalezy do odwaznych. Tak wiec wiatr w zagle i przed siebie.

Gość gość
Wszystko jest tansze o o 2zl a zarobki 5x mniejsze, coz za wspanialomyslnosc :D

Gość gość
Dla takich ciuli jak ty zarobki zawsze beda 5x miensze cwoku. Jeszcze by tego brakowało zeby cwok w PL zarabiał tyle co kulturalny robotnik w UE. W PL ma byc dobrze pracowitym ludziom a nie parobkom. Znajoma kupila mieszkanie 190m2 za 390k zł w PL. Gdzie kupisz cos takiego w uk przygłupie za taka cene. No czekam.

Gość gość
Dlatego M.IN. ciulu nie ma mnie w PLU BUEHEHEH dlatego ze musialbym sie uzerac z takim gownem jak ten powyzej cweluch wuefista. W doopie mam twoje mieszkanka szmaciarzu :D ale 190m to chyba nawet takich mieszkan nie ma BUEHEHE ty tepaku z podstawowym niepelnym.

Gość gość
Zreszta komu potrzebne tyle m2? Chyba ze ma holote bachorkow z ktorymi trzeba sie uzerac, to gratuluje zmarnowania sobie zycia BUEHEHEH

Gość gość
Ja mam mieszkaniu w PLU, 60m2 i to jest wielkie mieszkanie wg mnie, dla rodziny min 4 osobowej w sam raz. A ten mi tu z***bal 190 to chyba jakis dom kilkupietrowy :D co za klamliwa suka niewyksztalcona :o

Gość gość
Kanada - bo twierdzisz, ze to Twoje marzenie. Co ryzykujesz? Najwyżej wrócisz i zostaniesz w PL lub znów wyjedziesz. Spróbuj przygotować się do wyjazdu, poszukaj pracy przez net. Przetłumacz dyplomy, cv, referencje (a może dorobisz jakiś kurs?), poszukaj mieszkania i kogoś na miejscu kto by pomógł Ci w pierwszych dniach. powodzenia!