Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona aaaaaaaa

Oto jak moja koleżanka zareagowała na zdradę.

Polecane posty

Gość zdziwiona aaaaaaaa

Była z facetem 2 lata.Ona ma 33 lata.Nawet nie wspomniała ,że się rozstali.Dowiedziałam się przez przypadek,kiedy on z bukietem róż przyszedł do niej do pracy.Przepraszał ją,błagał aby mu wybaczyła,aby dała im kolejna szansę,Trochę mi się żal go zrobiło:0 Ona,normalnie tak bez żadnych emocji odp mu,że szansę druga dostanie ale z inną kobietą,nie z nią.Wyrzuciła do za drzwi z tymi kwiatami,i jak gdyby nigdy nic wróciła do pracy. Nie rozmawiała o tym,nie żaliła się,nic zero emocji.jak można po 2latach bycia z kimś kogo się kochało podejść do rozstania bez żadnych uczuć, tak zimno?

Gość gość
Zal ci sie zrobilo stuknij sie w lep pusta udiotko, dobrze zrobila ze ci sie nie zwierzalabo pewnie nieraz sie przekonala jaka z ciebie przyjacioleczka za dyche i wsparcia od ciebie raczej nie dostanie. Gdyby kolezanka po zdradziw faceta powiwdziala by mi ze jej go zal to bym ja wykopala z mojego zycia tak samo.jak i jego. I wiesz co to ty nie masz empatii w tej sytuacji empatyzujesz sie z tym dupkuwm a spronuj czuc sie w polizenie kolezanki. Jesli nie bylas zycze ci tego z calego serca. Ciekawe czy tak samo usprawiedluwialabys biednego musia. Takie k********y jak ty powinny byc masowo zdradzane a i tak sie nie naucza bo sa totalnie glupie a facet to dla nich swieta krowa.

Gość gość
Kurwaaaa ten temat to prowo bo nie wierze ze tak puste idiotki chodza po tym swiecie!!!!#!!###

To, że ktoś emocji nie okazuje, nie znaczy, że ich nie ma. To raz. Dwa, mi też po zdradzie miłość szybko przeszła. Max 10 dni i było po wszystkim. Były oczywiście też inne rzeczy - a mianowicie uświadomiłem sobie, jak mój ex mało się starał i jaki ten związek był toksyczny. Toteż nie płakałem i zapewne byłem równie zimny.

Gość gość
Dobrze zrobiła, też bym tak postąpiła. Skoro zdradził, to oznacza, ze jest niczego wart.

Gość gość
Umrzyj autorko

Gość gość
Dokladnie nie pokazala po sobie emocji nie dala mu satysfakcji z tego ze ja to zabolalo. Madra kobieta zachowala sie z klasa tak jak powinna.

Gość gość
Facet schrzanil a dziewczyna zachowala sie z klasa.

Gość gość
kiełbasa weź leki bo znów nawijasz sama ze sobą. :D z jednym się zgadam z tobą, że jesteś kurwą :D

Gość zdziwiona aaaa
Nie to nie prowo.Zdziwił mnie tylko brak emocji tylko tyle, jakichkolwiek.

Gość mergajte21
kobieta z klasą, jakich mało.

Gość gość
kobieta z klasa nie bedzie achowywac sie jak male rozwydrzone dziecko

Gość gość
12:51 bralam dzis, czemu kielbasa?

Gość gość
mało takich kobiet jest.Brawo dla niej

Gość alisassa
Podziwiam ze ukryla emocje. Ja po zdradzie jeszcze spotykalam sie z oszustem i tez go zdradzalam. Raz przyszlam po seksie z innym. Przypadkiem znalazl wiadomosci do kochanka. Na moja zdrade sie oburzyl. Co dziwne. No ale wracajac do kontynyowania znajonosci - odzywal sie 8 lat. Bez odbioru. Od razu po tym wszystkim zwyzywalam go przez maila. Zeby sie odwalil i znalazl inna. Po czym powiedzialam ze nie podchodzil do mnie na ulicy. Nie znamy sie. Zadnego czesc nic. A on mi napisal na gg z fijctjnego konta bo jemu nie odpisywalam ze najgorsza kara jest obojetnosc. Mial racje.

Gość gość
Mało która kobieta teraz potrafi się tak zachować, brawo!

Gość gość
Brawo dla niej!!! Ja sama bym tak samo postąpiła Kieruje się zasadą: jeśli facet zdradzi to oznacza że nie kocha mnie na tyle mocno by być mi wierny, dlatego najlepiej z nim zerwać i znaleźć partnera który będzie kochał mnie mocno i na prawdę

Gość gość
Up

Gość gość
zachowala sie z klasa dokładnie, jak dorosłą kobieta, nie rozumiesz, żyjesz w świecie emocji,płaczu i cyrków. Nie każda kobieta ma klasę, co widać po podejściu autorki. Bardzo mądrze się babka zachowała, a co miała robić jak była w pracy?Pośmiewisko z siebie i tanią sensację?Takie postawy kobiet przywracają mi wiarę w to,że nie każda jest idiotką i histeryczką.Brawo dla tej pani.

Gość Czarny Księżyc
I gitara:classic_cool:.

Gość gość
Trudno uwierzyć,że są jeszcze takie kobiety,jak koleżanka autorki.

Gość gość
Sa

Gość gość
SZACUN dla kolezanki za nie okazanie emocji.