Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaczuszka55

Problem z przelewem

Polecane posty

Witam, Moj chłopak przez pomylke zamiast wyslać pieniadze na moje konto wyslal na konto ktore pobiera mi rate za kredyt hipoteczny.Czy jest mozliwosc aby mi te pieniadze zwrócili albo zeby wstrzymali mi dwie najbliższe raty?Bo mam nadpłatę na najbliższe 2 miesiace. Ja mam konto w pekao sa a moj chlopak robil przelew z konta walutowego (kantor) w alior banku.Czy ktoś mial podobny przypadek? dodam ze na infolinia nic sie nie moge dowiedziec trzy osoby mowia co innego jeden ze nie da sie tego cofnac ze bede miala nadplate druga ze raczej da sie to cofnac a trzecia ze niema pojecia co ma zrobic w tej sytuacji. Sa swieta a ja przez tą pomyłkę jestem kompletnie bez kasy. Moze mi ktos cos doradzić? To że musze isc do banku to wiem, ale do wtorku jeszcze daleko a ja niechce żyć w takiej niewiedzy potrzebuje tych pieniedzy.

Gość gość
Hmm, dziwne, też mam kredyt w PEKAO i ratę pobierają po prostu z ROR, nie mam osobnego rachunku do pobierania raty. Sam bank niczego nie zrobi, trudno żeby zarządzali twoimi finansami. Nie masz dostępu do obu tych kont przez internet? mogłabyś zrobić sobie przelew pomiędzy kontami, księguje się od razu.

chodzi o to ze bank sam pobiera mi pieniadze co miesiac i moj chlopak zamiast zrobic przelew na moje konto zrobil przelew na konto ktore mi pobiera rate czyli na konto banku.

chodzi o to ze bank sam pobiera mi pieniadze co miesiac i moj chlopak zamiast zrobic przelew na moje konto zrobil przelew na konto ktore mi pobiera rate czyli na konto banku