Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hulahoop

Znalezione dziwne polaczenia w telefonie meza

Polecane posty

Gość Hulahoop

Witam moj maz od dawna mnie bardzo denerwowal nie bylbjuz facetem ktorego chcialam miec, dlatego 2 tygodnie temu powiedzialam ze to koniec i na prawde chcialam sie rozstac. On przez kilka dni byl twardy i mowil o wyprowadzce, ale w czwartek 17marca wrocilam do domu a on blagal mnie i obiecywal poprawe,ze bedzie zawsze szczery ze mna i dobry. Balam sie mu zaufac ale powiedzial zebym dala mu ostatnia szanse a jak sie nie sprawdzi to go zostawic. On tego samego dnia kupil nowa karte sim. 2 dni temu powiedzial mi ze kupil sobie nowa karte sim bo na tamtej skonczyl sie internet. Mowil ze ta stara jest w aucie a jak bylam w aucie to powiedzial, ze pewnie zostala w pracy. Bylo to dla mnie podejrzane. Dzisiaj poszlam do orange i zobaczylam biling tej karty i wlasnie 17marca byly jakies dziwne polaczenia. Dzwonilam tam i odebraly 2 kobiety ktore nic nie wiedzialy a przy innych numerach wlacza sie poczta. Pytalam go a on rznie glupa ze nic o tym nie wie mimo, ze obiecywal mi szczerosc. Rano gdy wychodzilam tez przysiegal ze do zadnych bab nie dzwonil. Co mam o tym myslec? Wpisalam te nr w google i nic konkretnego nie wyszlo ot prywatne nr ma karte. Bardzo prosze o rade

Gość gość
prowo

Gość gość
może to siostry?

Gość gość
Pewnie Cię zdradzał, teraz go ruszyło sumienie i zerwał z nimi kontakt. Szkoda ze jest takim tchurzem i nie umie się nawet przyznać.

Gość gość
o rade ? , to ty jeszcze nie wiesz o co chodzi ...

Gość gość
Pokaż mu ten biling i niech nie rżnie głupa. Jak chce drugiej szansy, to musi być z Tobą szczery. Na kłamstwie chce budować związek na nowo?

Gość Hulahoop
Napisalam chaotycznie. Te polaczenia byly tylko z jednego dnia tego 17marca. Wczesniej kupowal tylko karty na internet i z nich nie dzwonil. 2 dni temu wymienil ta karte znow na ta z internetem dlatego szukalam tej z ktorej dzwonil.

Gość gość
aha.. kupił nową kartę, bo mu się internet skończył

Gość gość
rozumiem, że karta sim jest jednorazowego użytku

Gość Hulahoop
On tak robil z tymi kartami sim zawsze tak mu bylo taniej. Zreszta zawsze sprawdzalam stare bilingi i nic tam nie bylo. Co to moga byc za numery bo bylo ich ok 8. Wlacza sie sekretarka moze jakies anonse albo s e k s telefony

Gość Hulahoop
Poradzi ktos? Kojarzy ktos z jakiej paki moga byc te numery skoro on z nimi gadal( tez nie z wszystkimi bo niektore maja po 2sekundy polaczenia) a teraz w prawie wszystkich wlacza sie sekretarka. A jedna kobieta powiedziala mi ze jesli mam jakas sprawe powinnam skontaktowac sie z jej mezem.

Gość gość
ZAPYTAJ MĘZA, skąd my mamy wiedzieć, co to za numery? Pewnie jakieś prostytutki i tyle.

Gość Hulahoop
No wlasnie pytalam pokazalam mu biling a on nadal sie bezczelnie wypiera jeszcze powiedzial mi, ze to poprzedni wlasciciel tej karty tam dzwonil(a byla ona nowa) no smiechu warte.

Gość gość
Super masz męża.. trochę żałosna jesteś, że to tolerujesz

Gość Hulahoop
Nic nie toleruje bo dla mnie to juz jest ostateczny koniec tylko chcialabym sie dowiedziec co to za osoby. Watpie zeby zdradzil mnie fizycznie bo nie bylo kiedy, ale dla mnie takie oklamywanie jest juz zdrada chocby dlatego, ze obiecywal mowic mi prawde bez wzgledu jakaby nie byla. No przeciez chcialam sie z nim rozstac zrozumialabym jesli szukal kogos innego, ale on woli klamac nie wiem po co.

Gość Hulahoop
Up