Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M17

Długość przyrodzenia

Polecane posty

Gość M17

Mam pytanie do dziewczyn ( wiem było takich tematów od groma, ale większość odpowiedzi jest sarkastyczna) czy penis długości 18,5-19,5cm ( zależy od stopnia podniecenia) i grubość 14-14,5cm obwodu jest wstanie zaspokoić w pełni kobietę? (pytam na serio i oczekuję normalnych odpowiedzi), wiem wiem oprócz wielkości ważne są także zdolności :)

Gość gość
Nie liczy się długość ale sprawność debilu

Gość M17
Widzę że czytanie ze zrozumieniem trochę boli :)

Gość gość
19cm to za duzo. 14cm obwodu jest ok. Ale przy takich wymiarach calego raczej nie wsadzisz, rozciagliwosc pochwy jest spora jednak pochwa to nie studnia bez dna, ma koncu jest szyjka macicy i obijanie jej jest bolesne.

Gość M17
Czyli podczas stosunku nawet nie próbować wejść po same jajka, bo sprawi to jej ból? :/

Gość gość
ale z ciebie debil , i ty niby masz dziewczyne

Gość gość
Sam mam podobne wymiary, zasada jest prosta ,, jak popieścisz to zmieścisz", chyba że trafisz na jakąś małą dziurkę. ja nie miałem jeszcze problemu ale kumpel ma penisa 16 cm i jego narzeczona narzeka ze momentami boli ... wiec może być różnie !

Gość ppaullina
Mój facet ma 17cm (przynajmniej tak mówił) i jest świetnie ;) Ale to pewnie też zależy od kobiety. Różne ludzie mają upodobania.

Gość gość
Mój chłopak ma 17,5 i dla mnie to jest duży, jest też gruby. Ja jestem wąska i czasami boli, wiec nie wyobrażam sobie większego

Gość M17
Nie wiem dlaczego niektórzy pluja takim jadem... inni potrafią normalnie odpowiedzieć a jedni o tylko od debili wyzywać umieją :)