Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem zaufac zadnemu mezczyznie moj ojciec byl alkoholikiem

Polecane posty

Gość gość

i tyranem podswiadomie boje sie, że historia się powtórzy, a ja zostane oszukana, skrzydzona, z dziecmi

Gość gość
Idź na terapię

Gość gość
Jak miałaś ojca alkoholika, to zauważysz symptomy... ja nie miałam w rodzinie alkoholików i przeoczyłam wszelkie objawy... Mój były był alkoholikiem.

Gość gość
gość dziś Właśnie niekoniecznie, takie osoby często nieświadomie powielają wzorzec.

Gość gość
tak leca slepo do swiatla jak moty

Gość gość
zaufaj Najświętszej Maryi , ona ciebie bardzo kocha i pragnie od każdego usłyszeć co ranka choć kilka czułych słów , każde twoje pozdrowienie zbiera w swym świętym sercu jak cenne skarby. Bardzo chętnie tobie pomoże i napełni twoje serce świętą miłością której ma nadmiar (Anna - Zaufajcie Maryi PDF).

po 3, 4 randce będziesz mogła zauważyć że coś jest nie tak, mnie siostra wołała jak tata się napił do zabawy :D

Gość gość
idz do psychologa-psychoterapeuty. Psychologowie-psychoterapeuci przyjmują w Poradni Zdrowia Psychicznego na nfz.

Gość gość
Mi terapia bardzo pomogla w otworzeniu sie na ludzi, tak ogolnie. Jesli chodzi o zwiazki ciagle mam problem, ale tez swiadomosc,ze nie wszystko od razu. To proces i moje swiadome,juz teraz, wybory. Nie boj sie i sprobuj, warto