Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto jeszcze spędza weekend samotnie? :(

Polecane posty

Gość gość

Dzisiejszy dzień to masakra. Najpierw spytałam się chłopaka czy coś razem porobimy, okazało się że ma inne plany. Koleżanki mam (dosłownie) trzy na krzyż więc wielkiego wyboru nie ma. Pierwsza, moja najlepsza przyjaciółka mieszka niestety za granicą, więc o spotkaniu nie ma mowy :(. Druga zadzwoniła po mnie ale tu znowu jest niewygodna sytuacja, bo jej chłopak podrywa każdą możliwą dziewczynę. Jak tylko się dowiedziałam że byłby razem z nami odmówiłam spotkania, wolę już chyba siedzieć w domu niż znaleźć się w jakiejś niezręcznej sytuacji, a już takie w przeszłości się zdarzały. Bardzo mi przykro z tego powodu bo lubię tą dziewczynę, ale naprawdę nie mam zamiaru męczyć się z tym jej chłopakiem. Trzecia koleżanka najwidoczniej mnie olała, jeszcze niedawno spotykałyśmy się co weekend, jakoś od miesiąca prawie się do siebie nie odzywamy, ona jest przeciwieństwem mnie, bardzo szybko znajduje sobie znajomych, tymczasem ja jestem małomówna i zamknięta w sobie. Mam 20 lat a żyję jak 50-latka :/. Ehh nie lubię użalać się nad sobą, ale mam już dość takiego życia... Ciekawe czy ktoś tu jeszcze ma taki problem jak ja :(

Gość gość
ja mam 60 lat izyj***ardzo aktywnie

Gość gość
ja niby z domownikami ale wewnętrznie sama. tez mam 20 lat. ojciec i matka siedzą jak na kazaniu, jest beznadziejnie. mam sporo rzeczy na studia do zrobienia także sobie porobie

Gość gość
Ja zawsze święta spędzam w samotności

Gość gość
nie macie rodziny czy co jest tego powodem?

Gość gość
ja to jestem zadowolona ze sama. przynajmniej filmy z nagrywarki obejrze bo jakby sie wszyscy rozsiedli to nic bym nie obejrzala