Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie bo nie wiem co mam robić

Polecane posty

Gość gość

Cześć.Muszę się komuś wygadać bo zaraz zwariuje. Sama nie wiem co mam myśleć o tej sytuacji. jesteśmy z mężem od 5 lat małżeństwem (dwoje dzieci) dzieli nas 16 lat - ja 26 on 42, absolutnie nie przeszkadza mi ta różnica wieku. Mój mąż cały czas był o mnie zazdrosny nawet za bardzo zazdrosny mimo że nie dawałam mu powodów, on mi też do tej pory..... Sytuacja wygląda tak: miałam dostęp do jego fb i akurat natrafiłam na jego rozmowę z kobietą którą się zna od 20 lat (ona jest we włoszech od 15) i tam takie teksty wysłane przez mojego męża "nigdy nie spotkałem miłości, siedzę bo siedzę" a na samym końcu " .... i tak się namiętnie pokochamy"... no po prostu wszystko stanęło w miejscu, załamka totalna. Zrobiłam awanture, tłumaczył się że wiedział że czytam i zrobił to celowo żebym była zazdrosna. Napisałam do tej kobiety, przepraszała mnie itd... Nie wiem co robić... Po tym zdarzeniu kochaliśmy się ale ja nie mogę się skupić na niczym, nie sprawiało mi to tak dużej przyjemności jak kiedyś, cały czas miałam obraz tej rozmowy przed oczami i do tej pory mam. Co mam myśleć, wybaczyć? Zaufać ? będzie ciężko... cholernie mi przykro :(

Gość gość
że kocha kogos innego?

Gość gość
Tak naprawde mniej istotne jest to czy cie zdradza lub chcialby, a bardziej ze uprawia takie obrzydliwe gry z twoimi uczuciami. Ja bym sie spakowala, wyniosla i dala mu duuzo czasu na przemyslenie jak to jest bez ciebie. Jak chce z toba nadal byc niech sie postara.

Gość gość
Fatalnie się czuje, na same święta :(

Gość gość
Palant. Jesli chcial wywolac zazdrosc to nie do konca jest normalny. Powiedz mu ze nie zyczysz sobie takich gier. Chyba ze to nie byla proba wywolania zazdrosci tylko maly romansik internetowy. Musi wiedziec ze ty tego nie akceptujesz i nie mam mowy a powtorce.

Gość gość
to sciema, pisal serio do tamtej..nie badz naiwna :D

Gość gość
kryzys wieku sredniego

Gość gość
a młodszą i jeszcze u mało

Gość gość
Nie umiem mu uwierzyc w jego zapewnienia

Gość gość
a Ty w ogole go kochasz, czy tez tak siedzisz, bo siedzisz?

Gość jawka222
dziewczno i ty mu uierzyłas? kit i wcisnął, bedzie mmiał okazję to cie zdradzi i zostawi... pomysl