Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam się przyznać, że jestem dziewicą?

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat, zawsze byłam nieśmiałą osobą, przez co w tych sprawach nie mam żadnego doświadczenia. Poznałam teraz chłopaka, fajnie nam się razem spędza czas, no i zaczynam coraz częściej O TYM myśleć... Wiadomo, 20 lat to już chyba najwyższy czas, do tego ciekawość jak to jest... Problem jest tylko taki, że chyba znamy się jeszcze za krótko i kompletnie nie wiem jakby zareagował na to, że jeszcze jestem dziewicą... On w tych sprawach jest doświadczony, z tego co wiem jego poprzednia dziewczyna też do cnotek nie należała... Oczywiście nie twierdzę, że by mnie wyśmiał czy coś w tym stylu, po prostu nie chcę by myślał sobie że coś ze mną musi być nie tak skoro w tym wieku zerowe doświadczenie... Co prawda mogłabym jeszcze trochę poczekać, ale naprawdę kiedy leżymy razem mam ochotę w końcu się przełamać i przekonać się jak to jest, tylko ten strach jak on zareaguje... Dlatego myślałam żeby nic nie mówić, może się nie zorientuje, napijemy się, nie będę taka zestresowana... Ale i tak boję się, że coś pójdzie nie tak, że nagle zacznę krwawić i co wtedy :/. Błagam niech mi ktoś coś doradzi, nie chcę go tak cały czas odpychać :(.

Gość jołki_połki
bez bicia nigdy do niczego się nie przyznawaj !

Gość gość
a cpcia cię nie swędzi ? nigdy ?

Gość gość
przynajmniej nikt o tobie nie pomyśli że jesteś qrwą

Gość gość
Tak bo facet powinien bardzo delikatnie cie wczaśniej rozgrzać byś nie miała bólu. Mój jako prawiczek zaczynał od minetki doprowadził do szczytowania tak gdy wszedł byłam wyluzowana nie czułam bólu.

Gość gość
Po pierwsze: musisz byc PEWNA, ze chcesz wlasnie z NIM. Bedziesz ten moment pamietala przez cale zycie. Jesli to nie jest "on", to za jakis czas spotkasz chlopaka, ktorego naprawde bedziesz kochala i... wtedy... juz sie nie wroci... Pamietaj, ze kazdy madry mezczyzna bardzo ceni, ze jego kobieta byla dziewica, ze to jemu ofiarowala swoje dziewictwo, wiec naprawde NIE warto rzucac perel miedzy wieprze. Jesli to nie jest chlopak, o ktorym myslisz bardzo powaznie, z ktorym chcialabys spedzic zycie, to tego nie rob. Dziewictwo jest ZALETA dziewczyny, swiadczy o tym, ze jest porzadna. Takie dziewczyny sa w cenie, znacznie bardziej niz... uzywane. Pamietaj o tym i podejmij madra decyzje.

autorko trzymaj do ślubu! Inaczej on cię tylko wygrzmoci i oleje, wszystkie tak kończą gdy dają przed ślubem!

Gość gość
Oczywiscie, ze powinnas powiedziec chlopakowi, ze jestes dziewica.

Gość gość
nie sprzedawaj się tanio!!i nie spiesz się moja koleżanka za cnotę zachowaną w wieku 77 lat dostała nobla !!!

Gość gość
dziewcę co nie chcę dziewica nieudacznica nie ladacznica nie pokutnica!?

Gość khjkjhkg
powiedz dopiero jak się w Tobie zakocha na zabój :P Jak nie, to nie mów i nie dawaj :)

Gość jghjgh
P.S. a pod kątem "technicznym" rozdziewicz się sama czymś o kształcie fallusopodobnym, np. niewielkich rozmiarów dildo czy wibrator. Dlaczego jakiś frajer ma się potem chełpić przed kumplami, że rozdziewiczył jakąś "s..."?

Gość gość
nie , tego nie przyznawaj się, skutki były by fatalne.

Gość jołki_połki
jest przyjęte i w dobrym guście, gdy dziewica posiada bogate owłosienie pod pachami i potencjalnemu absztyfikantowi pokaż to miejsce, czyli pod pachami aby na początek rozdziewiczył swoim kindybałem, więc , instrukcja obsługi : zaciśnij mocno swoje pachy owłosione i pokaż absztyfikantowi miejsce do pukania i powiedz wprost, że tam może pukać kindybałem z przodu i z tyłu pod pachami a musisz ocenić , czy absztyfikant posiada odpowiedni 'sprzęt' do pukania pod pachami , jeżeli 'sprzęt' absztyfikanta padnie po jednej minucie to pokaż absztyfikantowi , gdzie są drzwi !

Gość gość
trzymaj do ślubu bo to szacunek do ciała nigdy nie rób przed!!!!!!!!!