Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaama91

próbuję uwieźć żonatego sąsiada..... co myślicie o tej rozmowie?

Polecane posty

Gość kaaaaama91

Cześć. Meeegaaa spodoba mi się żonaty sąsiad już od dwóch lat robię do niego podchody. On wie, że na niego lecę, ja bardzo lubię seks, on jest z tych porządnych jego żona też więc tutaj ma coś zupełnie innego chyba go kręcę :D Jego żona urodziła właśnie drugie dziecko więc uznałam, że wygłodniały pewnie dobry moment na ,,atak". Przyszłam do nich i powiedziałam, że zepsuł mi się kran i czy wpadłby naprawić a jego żona do ich syna (3 lata) to idź z tatą naprawić cioci kran. Coś pewnie wyczuła. A on do mnie ale co ja mogę naprawić, nie znam się na kranach wezwij hydraulika. Poszłam wkurzona napisałam do niego w nocy, na fb był dostępny Ja: Nie śpisz? On: Właśnie idę, dobranoc. Ja: A może przyjdziesz jednak do kranu? Ciągle kapie.... On: Znajdź sobie hydraulika, to chyba nie problem w dzisiejszych czasach dla takich jak Ty Ja: OK możesz się przebrać za hydraulika On: Nie najlepszy pomysł. Ja: Boisz się, że mi ulegniesz i będziemy się bzykać do rana? On: Nie warto. Ja: A nie nudzi Ci się ciągle z jedną w łóżku? A on mnie zablokował na fb. Wydaje mi się, że mega chce ale boi się zdradzić żony i nie chcie kusić losu. Jak go sprowokować, chcę go tylko na raz niech sobie tam żyją potem dalej

Gość gość
Szmata jestes i tyle.O ten gosc to przywraca nadzieje ze są normalni faceci

Gość gość
a po co szukasz cudzego łoża

Gość gość
PROWO gimbusiaro idź do spowiedzi zamiast tu bredzic albo zrób sobie dobrze i skończ p******ic ... wstydu oszczędź

Gość gość
Facet dał Ci kosza po prostu. Dał jasno do zrozumienia, że nie. Nawet przez chwile cie nie podrywał.

Gość gość
nie powinien tak postepowac. powinien rozkochac cie w sobie, nastepnie cie olac z gory na dól, a na koncu kopnac w tylek. jak juz sie tak stanie - przyjdz na forum. utulimy.

Gość gość
I dokąd ty go, blondie uwieziesz? Do Pierdziej Wólki? I na czym go wieziesz? Na furze z gnojem?;))

Gość gość
bez sensu. facet nic nie chce, nie chcial i nie zechce to co to za frajda uganiac sie za kims kto nie jest zainteresowany