Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On zajety, ja zajeta....

Polecane posty

Gość gość

A pokochaliśmy się od pierwszego wejrzenia :O walczyliśmy z pokusa przez 15 lat, ale nie da się już dłużej. On za mną tęskni, ja go potrzebuje. Żona go truje i chce by wrócił, ale on już nie chce. Mnie mąż sprawdza nawet dziś w sobote wieczorem czy siedze z facetem, bo wlasnie dzownił :O jak sie wyplątać z tej sytuacji ? :O Mąż jest dobrym człowiekiem, tzn kiedyś był, ale czasem coś sie wypala i świat idzie dalej. Nie wiem już czy go kochałam, może kiedyś. Kocham kogos innego.

Gość gość
Czy teraz musze juz siedziec z nim na sile do konca zycia bo iles lat temu powiedzialam kocham i cos obiecałam? czy naprawde musze sie tak meczyc? czy wy ludzie rozumiecie to ?

Gość gość
autorko nie badz dziecinna, od tego sa rozwody ale do tego trzeba miec oczywiscie jaja i pewnosc ze sie dobrze robi. ja to przeszlam i nie zaluje pomimo ze zostalam sama jak palec. jakbym tego nie skonczyla, to pewnie tak jak ty jeczalabym na forum a najlepiej nie wychodzic za maz, wtedy nie ma sie takich glupich dylematow

Gość gość
A masz dzieci z mężem ? To ważne. Jeżeli nie masz, porzuć to, co Cię męczy - NIE MASZ OBOWIĄZKU BYĆ NICZYIM NIEWOLNIKIEM. Teraz nim jesteś, bo chodzisz z mężem na zakupy, spacerki, do rodzinki, pozujecie uśmiechnięci do zdjęć rodzinnych, a tak naprawdę macie się dosyć. Nie jesteś niczyim niewolnikiem. Jeżeli masz dzieci, to trochę bardziej skomplikowana sytaucja, ale nie ma spraw bez wyjścia. Opłaca się zostawić to, co Ci uwiera, nawet jeżeli miałbyś być sama. Lepiej iść w świat samemu niż w złym, męczącym towarzystwie. Nie patrz na tamtego, po prostu pomyśl, co dla Ciebie dobre i rób, jak uważasz za słuszne.

Gość gość
może uda ci się przetrwać

Gość gość
źle się czuję, ponieważ strasznie pragnę innego meżczyzny i nie mogę już nad tym zapanować :( czuje się rozdarta wewnętrznie. :( 😭

Gość gość
Lafirynda

Gość gość
ale ja kocham z całego serca tego innego mężczyznę , naprawde :( za 10 lat powiem to samo o innym, ale spoko, to sie wytnie ;)

Gość gość
Głupia dziunia :D ;)

Gość gość
tak mnie coś ciągnie do innego, bo jest taki mily

Gość gość
Mily, bo chcę cię przelecieć.