Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w pierwszy dzien miesiaczki ktorej nie dostalam mogłam zajsc w ciaze ?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny mam pytanko czy jesli sie kochalam z mezem bez zabezpieczenia do konca i doszedl we mnie a to byl wedlug moich obliczen i kalendarzyka pierwszy dzien miesiaczki kotrej w tym dniu nie dostalam to czy moglam zajsc w ciaze?? Dzis juz jest 3 dzien jak nie mam okresu moze sie tylko spoznic i normalnie dostane miesiaczke?? Czy jak zaszlam to ta miesiaczka tez sie pojawi? Czy przez to ze ta miesiaczka sie spoznila moglam zajsc w ciaze?? Czy jesli jej mialam dostac w tym dniu co sie kochalam to przez to ze był wytrysk jej nie dostalam bo tam sie mogla zaczac cos dziac? Prosze o odpowiedź ..

Gość gość
Ja prdl..... nie wierze... serio jestes żoną ? A to można brać śluby w gimnazjum? Prowo ja bank. ..

Gość gość
Dziecko idź porozmawiaj z mamą na TE tematy.. Ona Ci wszystko wytłumaczy co i jak z tymi sprawami.

Gość gość
no niestety, jesli przesunęła ci się owulacja to mogło dojsc do zapłodnienia. Ja mam teraz z takiej sytuacji sliczna 2-latkę na rękach - nie chce jej się spać :D

Gość gość
Ja dziś miałam pierwszy dzień w pracy, której nie dostałam ;) Rozmawiał mnie logika tytułu ;)

Gość gość
Nie no po prostu nie wierze...ty na serio pytasz? A cos kiedys o owulacji slyszalas?