Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża i bóle

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym się was zapytać czy mam powód do obaw.. Otóż 3 dni spoźnia mi się okres i wczoraj zrobiłam test ciążowy. Wyszedł pozytywnie i bardzo się z mężem ucieszylismy, ponieważ to nasze pierwsze dziecko. Ale od godziny mam bóle brzucha jak na okres. To normalne? Czy jednak coś złego się dzieję?

Gość gość
Zawsze podczas każdego badania ginekologiczne go cipki powinnaś mieć męża bo ginekolog się stara i dokładnie przeprowadza badanie bo jest twój świadek. To samo partner powinien wspierać poród bo liczą się z rodzaca. Do obecności mamy prawo nawet w szpitalu przy zabiegu i badaniu.

Gość gość
Chyba pomyliłaś temat :)

Gość gość
Roznie bywa...czasem macica sie rozciaga..czasem na poronieniofpiczywaj i sie nie denerwuj

Gość gość
Oby macica..

Gość gość
Odpoczywaj

Gość gośćtrata
mnie całą ciążę boli brzuch. a początki to hoho :)

Gość gość
00.49 to jest prawda że obecność kogoś z bliskich jest niesamowicie pomocne zwłaszcza w dzisiejszej bezkarności lekarzy gdzie mogą zdrowego wysłać do psychiatryka jak to miało miejsce w Rybniku i nie ma winnego medyczna band ! !!A co do bólów to powinien partner tak nam doradzał ginekolog przy badaniu krocza by osłuchwać uchem tętno płodu dziecka. To samo gdy idziecie same dziewczyny na badanie często za każdym razem pcha palce do pochwy zbednie ingerujac i robiąc krzywdę poronienie czy zakażenie lub podszycie itp...