Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszam :)

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam do polubienia mojej strony na facebooku gdzie znajdziecie cytaty, wiersze, piosenki o milosci . Chcialabym miec dla kogo prowadzic tą strone :) https://www.facebook.com/SzeptSerca/

Gość NocnyGość
I po jaką cholerę ci te polubienia? Jesteś jakaś szeptownie-niedowartościowana? Cytaty to już prawdziwa żenada!!! Albo coś potrafisz sama wyrazić albo nie. Więc nie popisuj się czyimiś myślami i słowami. Co chcesz tym osiągnąć nastko-małolatko??? Z wierszami również daj sobie spokój. Jedyne miejsce gdzie mogą cię zaprowadzić to szpital psychiatryczny albo podcięcie żył dla efektownego końca. O miłości też nie marudź. Na miłości trzeba się skupić całym sobą a nie jakimiś pusto-pięknymi słowami. Parole parole parole. Miłość nie jest do werbalizowania, wtedy staje się tak jak słowa - przyziemna, czytelna, nazwana, pospolita ... Żyj dziewczyno prawdziwym życiem, tylko tutaj może spotkać cię prawdziwe szczęście, tam będziesz może i szczęśliwa, ale tylko wirtualnie, dopóki nie zawiążą ci rękawków na plecach, żeby chronić cię przed tobą samą.

Gość gość
,,Nocny gosciu '' Mysle ze Ty sam masz problem ze sobą .Kazdy ma własny hobby, zainteresowania i to ze nie interesuje cie poezja nie upowaznia Cie do obrażania drugiego człowieka I prosze nie odpowiadaj na tego posta bo Twoje infantylne zachowanie nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z Twoją osobą

Gość gość
Koleżanko, ktoś Cię przycelował w dziesiątkę. Byłam na Twojej stronie. Bardzo infantylna, cały FB jest wypełniony takimi stronkami, a Ty chciałaś być taka oryginalna. Jak to określa mój kolega nauczyciel - pogubiona w swoim dojrzewaniu nielatka :-) Oj nie będzie polubień! ;-)

Gość gość
Nie chce byc oryginalna , wiem ze takich stron jest bardzo duzo ale mimo to dolaczylam kolejna . Jesli Cie to nie interesuje to poprostu nie odwiedzaj takich stron i zostań przy swoich zainteresowaniach :) Jesli lubi sie to co sie robi z czasem przyjda efekty wiec zajrzyj na moja strone za miesiac lub dwa ;)

Gość gość
Popieram nocnego goscia Te wszystkie natchnione poetycko panie w zyciu prywatnym sa takie zołzy ze nie wiadomo gdzie uciekać Kiedy w fb widze wierszokletke natychmiast wyłaczam podgląd inaczej mam spam

Gość gość
I ja to tez rozumiem, bo wiem ze mniejszosc naszego spoleczenstwa interesuje sie poezja .Ale nie zgodze sie z tym ze panie interesujace sie poezja sa zołzami :) Wiec nie zmuszam nikogo na sile do polubienia strony,tylko te osoby ktore to interesuje więc nie rozumiem dlaczego w niektorych ludziach tyle jadu :) Pewnie jakbym umiescila strone jakich na fb wiele w stylu ,, najlepsze d**eczki'' to byłyby same pozytywne komentarze no ale cóz mamy przeciez 21 wiek Wiekszosc z nas nie interesuje sie tym co prawdziwe