Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bycie mężczyzną przez jeden dzień

Polecane posty

Gość gość

Jak byście to wykorzystały?

Gość gość
Wypić pół litra z gwinta? Wysikać się na stojąco? Przespać z najlepszą koleżanką? Beknąć po obiedzie? Podrapać się po jajach? Opowiadać przez ten cały dzień dowc**y o blond-idiotkach? W sumie sporo jak na jeden dzień! :-D

gość dziś Wypić pół litra z gwinta? Wysikać się na stojąco? Przespać z najlepszą koleżanką? Beknąć po obiedzie? Podrapać się po jajach? Opowiadać przez ten cały dzień dowc**y o blond-idiotkach? W sumie sporo jak na jeden dzień! smiech.gif x zaden mezczyzna normalny tego nie robi

Gość gość
wytrzepala bym se konia ,zeby poczuć,to co on;-)

Gość gość
JahIthBer dziś No jasne Bo normalny mężczyzna trenuje swoje mięśnie kegla :-D Faceci lubią trenować!

Gość gość
JahIthBer dziś Czyli musi przepisać cały swój majątek na kobietę i pójść się utopić, w dodatku z takim kamieniem u szyi, żeby już więcej nie wypłynąć, bo mógłby nieopatrznie w jakieś koszty kobitę wpędzić :-P

Obecnosc mezczyzny w zyciu kobiety musi byc najwazniejsza rzecza, a jego majatek to rzecz dodatkowa.

Gość jołki_połki
pobudka kobieto i zapierdzielasz na szichtę , teraz i natychmiast !

Gość gość
JahIthBer dziś Co ty chrzanisz??? Od kiedy jesteś kobietą, żeby takie farmazony pleść Teoretyk się znalazł :-D

To nie jest teoretyk, tylko to jest prawda. Mezczyzna powinien dbac o siebie, a kobiety i ich dobro powinny byc na drugim miejscu. Ja tak robie i tak zyje. Nie pozwole sobie zranic jakiejkolwiek laseczki, dlatego jestem sam.

Gość gość
normalny facet robi wszystko by kobity mialy dobrze x Tu masz rację :)

Ja w sumoe to czekam tylko na wyjatkowa chwile, nie wiem z jaka kobieta dojde do kontaktu cielesnego jako pierwsza, ale chce zeby to byla chwila albo wieczor czy moment czy cokolwiek ktory zapamietam do konca zycia :)

Tak mam 21 lat i jestem prawicxkiem, ale prawiczkiem w waszym toku rozumowania, bo moja najwieksza miloscia jest muzyka. Z doswiadczenia wiem, ze facet majacy marzenia jak zaplodni kobiete, to niestety ale po marzeniach bo trzeba do pracy isc na dzieciaki robic. Dlatego ja jestem ostrozny bo moje zycie i moje dobro jest dla mnie najwazniejsze.

Gość gość
To będziesz tak czekał do usranej śmierci ;) Rozejrzyj się wśród dziewczyn w swoim wieku i zacznij działać, bo taka bierność jest kulturowo wymagana raczej od kobiet.

Ja juz od dawna dzialam, ale w swoim fachu perkusisty, dziewczyny mi do szczescia niepotrzebna. Zreszta brednie mi wypisujesz

Ty kobieto nie widzisz co napisalem? Napisalem ze moim zyciem i moja najwieksza miloscia jest muzyka, a ty mi mowisz ze mam z siebie debila robic. Nie mam zamiaru zaczynac wegetowac zeby sie za babami rozgladac.

Gość gość
05:20 wobec tego masz rację, nie rób dzieciaków ani na dzieciaki. Niektórzy całkiem dobrze znoszą samotność przez całe życie.

Co to znaczy nie rob? Dzieci od noworodka sie powinmo uczyc samodzielnego myslenia a nie mama mowi to jest fe a to be. :/

Gość gość
Nie zdążyłam przeczytać tamtego wpisu zanim wysłałam swój, zresztą kompletnie mnie to nie obchodzi, jak dla mnie możesz sobie załozyć pas cnoty, albo urwać ten interes i przerobić na parówki, albo narobić dzieci i uciekać przed komornikiem, albo posuwać kolegę z zespołu, albo do końca zycia tłumaczyć się na kafe.

Gość gość
gość dziś poza sikaniem na stojąco (nota bene bardzo przydatne i wygodne), to ja nie robię nic z wymienionych rzeczy, no, czasem się po jajkach drapię jak włosy odrastają ;) wolę chyba nie wiedzieć w jakich kręgach się obracasz, skoro wg Ciebie to są normalne męskie zachowania... A walenie jest fajne i warto spróbować ;)