Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatek66

nie wiem co myśleć

Polecane posty

Otóż: ja i pewien facet, nazwijmy go M. pracujemy razem dla tego samego szefa ale w dwóch innych, położonych koło siebie knajpach. Kilka razy ze sobą gadaliśmy, imprezowaliśmy. Tydzień temu, w niedzielę spotkaliśmy się na jednej z imprez, byłam pijana, a on mi się podoba i vice versa... Ustaliliśmy, że wylądujemy razem bez zobowiązań w łóżku(ja zażartowałam jeszcze, że możemy się bzykać regularnie, bo od 2 lat nie znalazłam faceta, a swoje potrzeby mamjezyk.gif ). Uprawialiśmy sex, było cudownie.. Tylko on złamał podstawowe zasady niezobowiązującego sexu: 1.przytułał się do mnie 2.rozmawiał ze mną o sprawach osobistych, o sobie, o życiu, o planach na przyszłości... 3.siedział u mnie do 18-stej dnia następnego (i pewnie by nie wyszedł jakby nie jego kumpel, który poprosił go żeby wrócił, bo zapomniał kluczy). Ja oponowałam, celowo zachowywałam się jak świnia, nie słuchałam go, wyrywałam mu się z objęć itd. Ale on dalej.. jezyk.gif Niby rano podczas rozmowy spytał czy na pewno to tylko fizyczność, potwierdziłam. Ale nie wiem w którą str to odbierać już teraz...Jak wyszedł to nie żałowałam, nawet chciałabym powtórki, bo całkiem niezły był.Poza tym, przy nim czułam się bardzo komfortowo, myślę, że on też... Sądzę, że to może przez to, że posiadał wiele cech jak mój były, nawet z tego samego zodiaku jest... Nie wymieniliśmy się kontaktami, więc nie rozmawialiśmy. Dostałam tylko zaproszenie od jego( naszego wspólnego) kumpla na fcb (podejrzewam, że chciał mnie obczaić nie wiem). W czw poszłam na imprezę z koleżanką i ona uparła się, że tam pójdziemy(nie wiedziała, że z nim spałam). Głupio mi było, nie chciałam przekraczać granicy, ale poszłam. Weszłam i udawałam, że nic nas nie łączy (takie są zasady), stałyśmy przy barze i nagle gdy on mnie zauważył zaczął się wpatrywać i to bardzo mocno, więc popatrzyłam na niego i miał coś w rodzaju, maślanych oczu więc się uśmiechnęłam lekko.. Potem od razu podbiegł i spytał co dla nas podać... Ogólnie on jest z osób typu "wyj****e całe życie" więc mega się zdziwiłam.. .Tym wszystkim M. mi namieszał w głowie. Miało być niezobowiązująco, a on zachowywał się inaczej... Dla mnie to tak wygląda. Może wy macie jakieś inne opinie, może miałyście podobnie? Mi się w sumie M. podoba osobiście, ale boję się, że ja się wkręce a on ma mnie gdzieś... A sama nie wiem czego chce. Chciałam niezobowiązującego sexu (akurat padło na niego, bo mnie pociąga) z facatem jakiego nie znam, żeby nie był to przyjaciel a on to schrzanił przekraczając granicę... Myślicie, że powinnam go zaprosić na fcb? Czy olać skoro on nie pisze? Sama nie wiem co o tym myśleć! Z góry dzięki za odpowiedź. Przepraszam za rozpisanie.

Gość gość
"takie są zasady" o ja piertole:O

Gość gość
a mozna spytac gdzie te zasady zostały sformułowane i przedstawione bo chyba zakładasz, ze kazdy je zna skoro uwazasz, ze twój..."znajomy"... powinien sie do nich stosować bez wczesniejszgo wspólnego ustalania

Gość gość
Laska,juz dostalas odp,bo pisalas. Nic nowego ci nikt nie napisze. Zachowujesz sie dziecinnie i infantylnie. Masz ochote sie bzykac,to sie bzykaj. Chcesz od niego czegos wiecej,to nie rob szopek tylko sie o to postaraj i chromol zasady,ktore sobie ubzduralas

Gość gość
no ale jak ma sie z nim bzykać skoro zasady gloszą, że nie wolno sie kontaktować ani nic o sobie wiedzieć?:D

Gość gość
chociaz z drugiej strony j rozumiem jeleń na całe zycie musi byc wyselekcjonowany i poddany wielu długotrwałym próbom a tu pitka swędzi. podejrzewam, ze kryteria doboru zakładją równiez, że jeleń niekoniecznie musi byc wymarzonym kochankiem bo to mogłoby negatywnie wpłynąc na jego jeleniowatość zatem polecam utrzymanie kontaktu ze "znajomym" na poziomie umozliwiającym realizacje wszstkich twoich potrzeb łącznie z tymi o rodzinie dzieciach i kościelnym slubie:)

Gość gość
pamietaj najważniejsze śa twoje potrzeby i samorealizacja jak również zdrowa asertywność zakładajaca, że egoizm to podstawa udanych stosunków międzyludzkich. recepta w recepcji, koszty pokrywa nfz

Gość gość
No bo jak tu tak wykombinowac zeby koles pobzykal i sie nie interesowal. Zle trafilas ha ha,bo na takiego co akurat sie interesuje. Moze wibrator kup.