Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wreszcie będę mogła godnie żyć bo sie poziom życia podniesie dzięki pięćset na

Polecane posty

Gość gość

Dziecko ja jestem samotną matką mam dwójkę dzieci zarabiam 1500 na rękę na śmieciówce od kwietnia będę brać pięćset złotych na dziecko to tak jakbym zarabiała 2 tysiące miesięcznie dzieciom kieszonkowego nie mogłam dać miałam problem z niektórymi opłatami teraz to dzieki pięćset złotych ureguluje dzieciom dam kieszonkowe kupie ciuchy i wreszcie napełnię lodówkę jednak polska to wysoko rozwinięty kraj jeden gościu co o tym pisał miał racje

Gość gość
I jeszcze jedno to pozwoli na żeby godnie przeżyć nie potrzebuje luksusów to przynajmniej pomoże lepiej żyć wreszcie kiedyś narzekałam teraz chwale miałam wyemigrować zagranice jednak zostaje bo kocham Polskę w końcu polska zaczęła dbać o obywateli lepiej późno niż wcale

Gość gość
powinnaś dostać jeszcze na pierwsze 500 zł

Gość gość
Może i powinnam na pierwsze ale chwale polski rząd lepiej mieć te pięć stów więcej niż nie mieć

Gość gość
Zobaczycie za parę lat, bo te pieniądze z powietrza się nie biorą ;)

Gość gość
To był chwyt żeby biedota głosowała, niedługo pieniążki się skończą ;)

Gość gość
Nie skończą sie bo polska to bogaty kraj i ją stać na takie wydatki wy zawsze jakieś ale , jak nie było pięć stów na dziecko narzekaliście że nie ma wprowadzili znowu narzekacie tak źle i tak źle czego wy jeszcze chcecie?

zdychaj kretynie ja i tak spierrdalam z tego k****idolka ja nie mam bachorow a tez bym chcial miec kase a nie moge nawet znalezc pracy a jak znajde to wegetacja za 1500 zl tylko zdychajcie polaczki

Gość gość
Kobieto pomyśl chwilę to nie boli. Taki bogaty? Ciekawe, rozejrzyj się do okoła ile jest biednych ludzi, autorka też zarabia 1500 to jest strasznie mało. W tym kraju nawet po studiach nie można być pewnym pracy

Gość gość
Skończą się jak obniżą wiek emerytalny i jak emerytą dadzą darmowe lekil

Gość gość
Pieniądze się skończą, bo te pieniądze miały iść na coś innego, w takim razie albo na coś nie pójdą, albo zostaną komuś zabrane. W naszym piertolonym kraju są największe podatki, jak tu żyć uczciwie skoro nas okradają?

Gość gość
Idioci się cieszą, ale są tak ograniczeni, że nie dostrzegają przyszłych skutków takich działań, w końcu to ukroca bo nie będzie państwa na nic stać, a wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębami ;)

Gość gość
Wy znowu narzekacie święty Przemysław dla ciebie 1500 jako jednej osoby spokojnie starczy polska ciągle sie bogaci polskie zarobki na tle UE są coraz wyższe wyższe niż na Litwie Łotwie Słowacji Estonii Węgrzech Chorwacji Rumunii Bułgarii

Gość gość
Nie było 500 na dziecko narzekaliście wprowadzili narzekacie państwo dba o obywateli jak tylko może jest opieka społeczna darmowa edukacja opieka medyczna becikowe a wam dalej źle wy nic nie doceniacie tak źle i tak źle doceńcie to co macie czemu ciągle narzekacie i ciągle wam źle nawet gdyby polska była by miliard razy bogatsza i byście miliony razy więcej zarabiali to też byście narzekali że wam źle czego wy do cholery chcecie

Gość gość
Tylko ze u nich nie ma takich podatków :) Jesteś ograniczona autorko, spójrz w przyszłość, niedługo wam to zabiorą bo się skończą pieniążki. Emerytów coraz więcej i nie ma kto pracować na ich emerytury, wiec niedługo będą narzekania co do emerytur, dadzą im, a nie dadzą bardziej potrzebującym. Tak samo ładują gruba kasę w kościół, ja się pytam po co????

Gość gość
Przestańcie wreszcie narzekać jest coraz lepiej polska sie bogaci jest coraz mniej biedy w Polsce jedyne co się nie zmienia to liczna narzekaczy i to jest w tym najgorsze

Gość gość
Opieka medyczna darmowa? Hahaha człowiek zdąży umrzeć zanim się doczeka, a i tak nie jest wykonane w najwyższym stopniu dobrze. Lekarze na nfz mają w d***e pacjenta

Gość gość
Gość 9:55 co ty pieprzysz moja babcia ostatnio w styczniu upadła zerwala mięsień pojechała do szpitala i dziś jest już po rehabilitacji w piątek była ostatni raz była na rehabilitacji i co nie czekała miesiącami i ps ona od niedawna ma problemy z sercem była w szpitalu i co? Gdzie ty kolejki widzisz?

Gość gość
A mój wujek jest niewidomy ma cukrzyce czeka na przeszczep nerki on też się może wypowiedzieć on co drugi dzień sie dializuję jak on jakieś zabiegi czy coś ma jakoś nie czeka miesiącami ani latami ja mam depresje leczę sie z depresji co miesiąc do psychiatry jeżdżę i nie czekam latami i miesiącami najwyżej godzinę i przestań pieprzyć o jakiś kolejkach ty chyba dawno w szpitalu nie byłaś i ps polska ma najlepszych kardiologów w Europie

Gość gość
To wyobraź sobie, że mojemu dziadkowi spierrolili operacje na oczy, na którą czekał pół roku, teraz musiał iść jeszcze raz prywatnie i zapłacić dużo pieniędzy.

Gość gość
Myślisz że tylko w Polsce są błędy lekarskie i wszystko co złe to tylko w Polsce w każdym kraju czy w Niemczech czy w stanach czy w Holandii też się takie błędy lekarskie zdarzają nieraz i nawet gorsze tak się może zdarzyć w każdym kraju i pół roku to nie jest dużo pewnie kolejki były dlatego pół roku nie pieprz że kolejki są latami

Gość gość
Wychodzi na to że PO pozostawiła po sobie kraj rozwinięty.

Gość gość
I ps moja babcia tą rehabilitacje i zabiegi czy coś na serce nie miała prywatnie tylko w państwowym szpitalu na serce w Kluczborku w szpitalu powiatowym a rehabilitacje w Namysłowie też w szpitalu powiatowym na ulicy oleśnickiej mój wujek na dializy jeździ do Kępna Kluczbork i Kępno to miasta 30 km od mojego miejsca zamieszkania Namysłów to 16 tysięczne miasto powiatowe Namysłów i Kluczbork są w województwie opolskim a Kępno w wielkopolskim

Gość gość
Zobaczycie, że pieniądze niedługo się skończą :) i wtedy inaczej będziecie śpiewać, bo pomyślcie przez chwilę, komuś trzeba było zabrać żeby ktoś miał. Moja mama pracuje w policji, pracuje już 20 lat, nie dostała stałej podwyżki przez ten cały czas, tylko jednorazowe na 20 lecie

Gość gość
Przestań narzekać nudnetojest

Gość gość
Więc tak pis obiecał jej podwyżkę ale nic nie dostanie

Gość gość
gość dziś akurat jak robi w pałach to źle nie ma niech idzie tyrać fizycznie za najniższa krajową jak ma tak źle

Gość gość
Przestańcie narzekać przecież wam się świetnie żyje nie macie powodów do narzekań czemu wy wszystko na przekór robicie i robicie wszystko by mnie dogryźć i nigdy mi racji nie przyznacie bo co duma wam nie pozwala? Zawsze musi być na odwrót?

Gość gość
Nie jest policjantka!!! Pracuje w policji w biurze i musi znosić pojepanych petentów

Gość gość
Przestańcie narzekać czemu wy nawet pięćset złotych na dziecko nie doceniacie myślisz że w Niemczech Anglii czy Norwegii na ich zapomogi zasiłki mają kasę z kosmosu ? Też zabierają w podatkach tak jest w każdym kraju tak zawsze było jest i będzie tak jest w całej Europie pensji nie obniża bo ona ciągle rośnie a pięć stów na dziecko to chyba lepiej mieć niż nie mieć co nawet tego nie doceniacie? Przecież polska to bogaty kraj czego wy chcecie narzekaliście pamiętam dwa lata temu tu na kafe że żadnego wsparcia dla rodzin z dziecmi nie ma teraz rząd wprowadził pięćset złotych na dziecko dalej narzekacie powiedzcie mi czego jeszcze chcecie?