Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się 44 letni facet...

Polecane posty

Gość gość

Kiedy patrzy mi w oczy to czuję, że go kocham. Jest po rozwodzie i ma dziecko w moim wieku.

Gość gość
aaa koterba nawet w Swieta :O:O

Gość gość
echhh...Ci starsi faceci to są dżentelmeni, i w rękę pocalują i krzeslo odsuną i płaszcz założą i w drzwiach przepuszczą i drzwi od auta otworzą...kobiety tego potrzebują.

Gość gość
Ha ha ha ! Mój brat ma 44 lata i opowiada mi o spotkaniach z młodymi panienkami.

Gość gość
gość dziś lecz się idioto wszędzie jakiegoś koterbe widzisz!

Gość gość
A imię jego to 44.

Gość gość
:D są tacy co lubią tylko pospotykac sie i tacy, co sie zakoc***a i potrzebują młodej do szcześcia

Gość gość
"gość dziś lecz się idioto wszędzie jakiegoś koterbe widzisz! " Haha i wszystko jasne :D Skoro ty widzisz to nazwisko w innych tematach, znaczy że masz z nimi często styczność, znaczy sam je zakładasz koterba :)

Gość gość
*w innych tematach chwalących zwiędłych starców jakim sam jesteś

Gość gość
Ten mój jest nadal bardzo ładny. Zadbany, ładnie pachnie, ma ładne uzębienie, nie jest pomarszczony, ma dużo włosów. Mniam.

Gość gość
Miodzio, taki starszy złakniony uczuć starszy Misio. Palce lizać.

Gość gość
Tatusia nie miałaś?

Gość gość
Stary pryk i durna małolata:-D

Gość gość
44 letnia skarbonka. Taka prawda.

Gość gość
Oj tam skarbonka :( Misio taki fajny, czuły, kochany ❤️

Gość gość
nie mów tak :( ja go kocham całym moim małym serduszkiem :(

Gość gość
Nie widzę w tym nic dziwnego, ani złego. Faceci wolnirej dojrzewają i taki przeciętny 20parolatek to jeszcze niedojrzały dzieciuch. Nie tego szukają przecież młode kobiety z klasą. Tez zawsze podobali mi się sporo ode mnie starsi faceci. Raz tylko kochałam się w rówieśniku, ale wyglądał i zachowywał się dużo dojrzalej, niz jego koledzy, mial nawet przezwisko Prawdziwy Mężczyzna :D ( wiadomo- chlopcy mu zazdroscili. Mnie strasznie imponował) Ale i tak wolałam skupić się na tych sporo starszych. Wszyscy wytykają mi, ze to z powodu braku ojca. Guzik prawda. Po prostu nie lubię gówniarskiego wyglądu, ani, tym bardziej, zachowania. Obecnie szaleję za takim jednym, prawie 38letnim (ale wygląda na 28 a jak się wyśpi, to nawet i na 20-24 :P Serio!)... Jest tylko jeden, 'maly' problem - jest żonkosiem z dwojką dzieci :o Najgorsze jest to, że to on pierwszy się mną zainteresował- gdyby w ogóle nie był zainteresowany, byłoby mi znacznie łatwiej...pocierpiałabym przez chwilę a zaraz by mi zobojętniał, a tak... Tragedija :o Zazdroszczę Ci, autorko, ze Ty takiego problemu nie masz- nic, tylko korzystać i się za niego brać!

Gość gość
A jeszcze ostatnio zażył mnie stwierdzeniem, że, co prawda niby kocha żonę, choć nie jest to już tak ogniste uczucie, jak kiedyś, ale, gdyby wiedział, że w dalekiej przyszlości spotka taką niesamowitą mnie, to nie byłby taki prędki do oświadczyn 15 lat temu... Mąciciel, jeden. Zawładnął moim sercem i umysłem, teraz podstępnie mąci w głowie. A ja się temu poddaję, coraz bardziej. I nie wiem, jak długo jeszcze zdołam mu się opierać... V.v Jest zniewalająco seksowny...

Gość gość
Nie jesteś ani inteligentna ani kobieta z klasa. Inteligentne kobiety z klasa nie mówią co inne kobiety takie jak one lubią bo wiedza ,ze każda ma inny gust i lubi coś innego ;)

Gość gość
Kobiety maja takie wymagania, że tylko starsi od nich są w stanie im sprostać. Kobiety wolą starszych mężczyzn a mężczyźni młodsze kobiety taka jest natura i wszystkie odstępstwa od tego są dziwactwem i patologią

Gość gość
Mi też 44 letni! Jared Leto...

Gość gość
Nie widzę w tym nic dziwnego, ani złego. Faceci wolnirej dojrzewają i taki przeciętny 20parolatek to jeszcze niedojrzały dzieciuch. Nie tego szukają przecież młode kobiety z klasą. Tez zawsze podobali mi się sporo ode mnie starsi faceci. Raz tylko kochałam się w rówieśniku, ale wyglądał i zachowywał się dużo dojrzalej, niz jego koledzy, mial nawet przezwisko Prawdziwy Mężczyzna smiech.gif ( wiadomo- chlopcy mu zazdroscili. Mnie strasznie imponował) Ale i tak wolałam skupić się na tych sporo starszych. Wszyscy wytykają mi, ze to z powodu braku ojca. Guzik prawda. Po prostu nie lubię gówniarskiego wyglądu, ani, tym bardziej, zachowania. Obecnie szaleję za takim jednym, prawie 38letnim (ale wygląda na 28 a jak się wyśpi, to nawet i na 20-24 jezyk.gif Serio!)... Jest tylko jeden, 'maly' problem - jest żonkosiem z dwojką dziec***echowiec.gif Najgorsze jest to, że to on pierwszy się mną zainteresował- gdyby w ogóle nie był zainteresowany, byłoby mi znacznie łatwiej...pocierpiałabym przez chwilę a zaraz by mi zobojętniał, a tak... Tragedija pechowiec.gif Zazdroszczę Ci, autorko, ze Ty takiego problemu nie masz- nic, tylko korzystać i się za niego brać! vv to pisal ZNOWU koterba sam o sobie, ten sam styl i teksty co zwykle, obrzydliwy starzec szukający szczęścia na forum jednym słowem :classic_cool::O:O

Gość gość
Co fajnego w starym,sprochnialym dziadku lesnym? Chyba faktycznie syndrom porzucenia przez ojca, sie klania!

Gość gość
Czy wy macie jakąś obsesję z tym koterbą? Nawet nie wiem kto to!

Gość gość
Droga, zawistna kolezanko z 8:06 - oceniasz czyjąś klasę i iq na podstawie dwóch postów na kafe? To chyba sama nie jesteś zbyt lotna. Ta żółć ulewa ci się tak okazjonalnie, przypadkowo, czy po prostu zazdrościsz, że interesuje się mną cudowny mężczyzna, a tobą, jak mniemam - nikt? Smutna, pseudo zgryźliwa istotko, ty.

Gość gość
Ty stary spróchnialcze, dlaczego każdego dnia cały czas siedzisz na forum, zakładasz tematy o star****ch, po czym sam sobie w nich odpisujesz? Myślisz, że masz takich idiotów przed sobą jakim sam jesteś i cię nie rozpoznamy? ahahahha :D:D

Gość gość
gość dziś Niedroga koleżanko bo jesteś dla mnie obcą bezimienną osobą, nie zazdroszczę Ci daoratora bo mam ale za to dużo młodszego i bardziej jurnego, i nie wypisuje na forach, że kobiety z klasą wolą młodszych od siebie bo o gustach nie dyskutuje się. Kobieta z klasą wie co jest dla niej dobre i nie ogląda się na inne kobiety bo wtedy bliżej jej będzie to plebsu.

Gość gość
Podobac sie moze, ale jak jest bardzo zadbany.Inaczej od razu u wuekszosci widac starosc. Jared Leto to wyjatek, i on na pewno inwestowal w to zeby nie miec zmarszczek, ale jak widac z glowa, bo nie widac u niego karykaturalnego wygladu jak u niektorych botoksowych blachar

Gość gość
Mnie tez sie podoba jeden facet po 40 Jak na niego spojrzę to az mi ciary i prądy po plecach chodzą. Raz sie nawet zaciąłem przy goleniu