Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mokry sen

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny..dziś w nocy mój obecny obudził mnie w totalnym w****ieniu, a ja byłam taka jakby zaraz po... w każdym razie mocno podniecona... gdy skumałam co się stało mówiłam mu, że miałam bardzo fajny sen z jego udziałem i dla ukojenia nerwów klasycznie zaczęłam się do niego dobierać.. zaczęłam mu mówić sprośne słówka o czym śniłam, ale szybko odbił piłke mówiąc, że "szkoda, że imiona się Tobie p****ały..." :D Oczywiście mu nie wierzyłam, myślałam, że jaja sobie robi, ale nagrał około 10 sekundowy filmik no i niestety krzyczałam wręcz imie swojego byłego faceta :<< Nigdy tak złego go nie widziałam... tak się wkurzył, że nie było go nawet na śniadaniu świątecznym.. co ja mam zrobić?

Gość Gothic
Nie zrobiłaś nic złego. Nie nie musisz robić. W stanie snu lub półświadomości umysł ujawnia różne, przypakowe pokłady pamięci. Różne wspomnienia. To normalne.

Gość Gothic
"Nic nie musisz robić" - miało być.

Gość gość
ale ja naprawdę myślałam w półśnie , że to mój były , który był wyśmienity w łóżku ale biedny. dlatego się z nim rozstałam. ten obecny to bogaty rolnik hodowca , ale kiepski w łóżku , prymitywny , nie umie rozpieścić . i chce seksu analnego.

Gość Gothic
Dlatego właśnie napisałem że to nie twoja wina. W śnie lub półśnie, trudno nad sobą panować.

Gość gość
podswiadomosć masz problemy przez niejakiego Junga?

Gość gość
prowo onanisty,. ale nawet śmieszne

Gość gość sylwia
Tez mysle że to provo jakiegoś zboka.