Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zliwidowano mój temat,a jakis psychol pisze że zgwałci i zabije dziecko...

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tego nie zlikwidują?

Gość gość
Też tego nie rozumiem, to jest jakaś patologia. On powinien być teraz w więzieniu.

Gość gość
A ja nie pisałam o niczym co mogłoby komuś w czymś przeszkadzać. Pisałam o tym, że jestem sama w święta, pomimo to, że mam syna i dwóch wnuków. Smutne to.

Gość gość
Swoje przeżyłam i nadal nie mogę zrozumieć wielu rzeczy. Dlaczego ludzie są tak bezduszni?

Gość gość
Współczuję naprawdę, a ja mam taką rodzinę która się mną nie przejmuje. Wyjechali ja urlop specjalnie w święta, jestem sama jak palec

Gość gość
Ja w grudniu byłam w sanatorium na święta, po raz pierwszy, bo wiedziałam, że znowu będę sama więc napisałam , żeby przyznali mi to sanatorium w święta. No, i teraz tak jak Ty jestem sama. A syn wysłał mi sms z życzeniami, żeby spełniły mi się marzenia i życzenia wiary, miłości i radości. Nie zadzwonił, nie zaprosił. Do mnie też by nie przyjechał z wnukami. Nie odpowiedziałam na ten sms.Jaka dwulicowość z jego strony.

Gość gość
moderacja na kafe to amatorszczyzna

Gość gość
Co za syn :(

Proponowałbym byście na te Święta kogoś zaprosiły, na przykład inną samotną osobę z Waszego miasta. Z rodziną różnie bywa. Ja byłem związany przez 5 lat z facetem - jego mamę traktowałem jak teściową (ale taką lubianą i szanowaną), mieliśmy dobry kontakt, spędzaliśmy czas razem. Lubiła mnie bardziej niż swoją synową. Jednak rozstaliśmy się i okazało się, że widocznie ta sympatia ta była jednostronna (chyba, że były czegoś nagadał). Ja nigdy nie broniłem mu spędzania części Świąt ani kontaktów z rodziną. Teraz o ile wiem zerwał je całkowicie, bo wyprowadził się do kogoś, kto mieszka z dala od jego mamy, spędza Święta z nim i nie przyjeżdża już do domu w odwiedziny.

Gość gość
Ludzie siedzą sobie przy stole rodzinnym i mają piękne święta, ja tak od lat nie miałam.

Gość gość
Z tą samotną osobą to dobry pomysł, ale nie wiem jak znaleźć taką osobę. Bo wśród moich znajomych nikomu o tym nie powiedziałabym, że mam taką rodzinna sytuację. Po prostu nie umiałabym z tego się komuś zwierzyć. Ludzie są tacy, że jedni współczują, inni zaś cieszą się z czyjejś krzywdy. A to, że czasami Ty czujesz, że masz dobry kontakt z kimś drugim, że się rozumiecie, okazuje się, że jednak nie. Też tak miałam, że było to jednostronne.

gość dziś - Nie wiem, z jak dużej miejscowości jesteś, ale jeśli z jednej z większych, możesz skorzystać z portalu Gumtree. Albo innego, regionalnego portalu.

Gość gość
Z dużego miasta. Znalazłam ten portal i dodałam do zakładek. Dziękuję. Życzę Ci dużo szczęścia w życiu, aby układało się po Twojej myśli.

Gość gość
Kto dzisiaj był sam w domu? Nie świętow razem z rodziną?ł

Gość gość
bo na serwerze kafeteryjnym siedzi jakiś porąbany trol któremu zbiera się od dłuższego czasu który myli patologię z wszelkimi przejawami normalności i temu trolowi się sukcesywnie zbiera i będzie miał wypłacone niech będzie pewny to jest jakaś kutwa którą stać na wiele ale wszystko do czasu fiucie lub larwo!!!

Gość gość
hahahaha zwała z was dewotki