Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małe piersi help!

Polecane posty

Gość gość

Mam piersi rozmiaru B i największym moim problemem jest ich kształt ;/ są takie "stożkowate" i rozjeżdżają się na boki, w dodatku brodawki są takie uwypuklone...dopiero przy dotyku czy jak jest chłodno robią się okrąglejsze i sutki twardnieją... Czy jest to dla facetów duży problem?

Gość FACET 24 LATA
Jeśli nie masz nic więcej do zaoferowania prócz cycków, to tak.

Gość gość
To jest raczej twój problem, a nie facetów, bo ty z tym przyszłaś na forum się pożalić. I jak wyżej... jeśli tylko ciało masz do zaoferowania facetowi, to niestety musisz mieć je idealne, bo niczym innym faceta przy sobie nie zatrzymasz.

Gość gość
dla mnie ważniejsza dupka u kobiety

Gość gość
przecież nie napisałam, że to jedyna rzecz którą mogę zaoferować facetowi :/ tylko chodzi o jego satysfakcje :/

Gość gość
A co mają cycki do satysfakcji bycia z kobietą? Gdybyś miała coś ciekawego do zaoferowania to nie miałabyś kompleksu na punkcie piersi.

Gość szubszub
jakbyś opisywała mój biust i szczerze kiedyś też go nie lubiłam, ale teraz lubię. i mój facet też ;) także przede wszystkim Ty musisz siebie zaakceptować.

Gość gość
Nam ginekolog (bo mąż jest zawsze podczas każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody) podczas jednego z badań cipki doradził masowanie piersi po okresie by uniknąć RAKA i przy okazji stają się większe i jędrne. Nigdy nie powinno się brać TABLETEK antykoncepcyjnych czy inne świństwa.