Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w pewnym wieku utrzymuje sie kontakty z innymi tylko dla korzysci?

Polecane posty

Gość gość

Z kim utrzymuje się kontakty po założeniu rodziny i po porodzeniu dzieci? Zauważyłam, że dużo osób zerwalo kontakty ze swoimi znajomymi a utrzymuja tylko z takimi z którymi mają korzyści. Czy tak jest wszędzie? Tez tak robicie?

Gość gość
Ja tak nie robię, ale też zauważam, że ludzie nie mają znajomych, lecz ZNAJOMOSCI. Przydatne w razie czego.

Gość gość
często umawiamy się z parkami na sex oczywiście z wymianą partnerów a dzieciaki dostawiamy u dziadków

Gość gość
Niestety zaczęłam tak trochę robić. Dałam za wygraną w pewnym momencie. Tzn. wciąż mam wielu przyjaciół zupełnie bezinteresownie, ale staram się pielęgnować znajomości z ludźmi, z którymi wiem, że nie będę spędzała jakoś dużo czasu, właściwie "tak na wszelki wypadek". :o

Gość gość
No a po cholerę tak wam się po ślubie zmieniło z tymi znajomością mi?

Gość gość
Ja pisałam w 17:51, ale nie jestem po ślubie. :)

Gość gość
Mam taką znajomą - wkręciła się w towarzystwo 'mininotabli' żeby czerpać z tego minikorzyści;) Traktuje ich lekko służalczo choć muszę przyznać że z wdziękiem. Nasi niektórzy pseudonotable zaczynają się z wiekiem trochę wozić, a mnie zaczyna to razić. Ale może gdybym była jedną z nich, stałabym się taka sama?