Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zemscic sie na facecie

Polecane posty

Gość gość

ostatnio poklocilam sie z facetem, poniewaz za malo czasu mi poswiecal. dzisiaj on mi napisal, ze w tym momencie nie jest zainteresowany stalym zwiazkiem i czy odpowiada mi taki uklad. uderzylo mnie to bo myslalam, ze mu na mnie zalezy. w odwecie mu napisalam, ze ja o nim tez na serio nie myslalam, ze on mial byc tylko na chwile. myslalam o tym, zeby zgodzic sie na taki zwiazek, ale na kazdym kroku mu pokazywac, ze on nie jest mnie warty. podrywac facetow na imprezach. olewac jego wiadomosci, krytykowac w lozku. co o tym myslicie? ja czuje sie oszukana

Gość gość
Wyjdź za niego - to będzie największa możliwa zemsta. :-D

Gość gość
do oltarza zaciagne kogos innego:P ale teraz potrzebuje kilku fajnych sztuczek na tego typa

Gość Zonade111
Noe rob tego!!! Tak utwierdzi sie tylko w przekonaniu ze dobrze zrobil bo szmata z ciebie. Nie zgadzaj sie na zadne uklady bo skoro tobie zalezalo to zawsze na tym gorzej wyjdziesz, on bedzie tylko myslal ze zrobisz dla niego wszystko i sam bedzie flirtowal z pannami a ty bedziesz plakac. Skoro nie chce to nie, jegi strata. Ty w tym czasie naprawde zajmij sie soba i za jakis czas jak troche ci przejdzie sprowokuj spotkanie z nim np przypadkowo na ulicy. Nic tak faceta nie boli jak dziewczyna, ktora moglo sie miec, ona wyglada i czuje sie z***biscie i jest juz nieosiagalna. Kto wie co z tego moze pozniej byc ale teraz nie daj po sobie poznac ze ci smutno, nie odpisuj, zero kontaktu. Idzie wiosna wez sie za siebie, zmien fryzure, kup nowa bluzke cokolwiek byle poczuc sie atrakcyjniejsza, to dziala na pewno, a gdybys zgodzila sie na ukladziki to on by mial cie gdzies i tak, a ty skompromitowalabys sie calkowicie.

Gość gość
bedziemy sie i tak co sobote widziec bo mamy wspolnych znajomych, z ktorymi wychodzimy na imprezy. oni wiedza, ze jestesmy razem. ale zonade 111 masz racje. bedziemy sie widziec, a ja bede sie normalnie zachowywac. jakby nic sie nie stalo. jak inni zobacza, ze ja nic sobie z tego nie robie moze on poczuje sie tez jak smiec.

Gość Zonade111
Wtedy nie dasz mu satysfakcji, a i znajomi pomysla, ze dla ciebie to byla pestka nad ktora po prostu przeszlas do porzadku dziennego 8 nie beda tego roztrzasac. Trzymam kciuki, ubierz sie elegancko na ta imprezke, skoncentruj sie na sobie, nie wyrywaj na sile innych facetow, niech on sam zobaczy, ze desperatka nie jestes i to inni lataja za toba.

Gość gość
przylazł dzisiaj , się najeść u mnie, tak wyszło , że się kochaliśmy i ja złośliwie się zacisnęłam , aż wył z bólu żołędzi . karetka przyjechała mama zadzwoniła i już po bólu. będę robiła wszystko by mu uprzykrzyć życie

Gość gość
i tak teraz zrobie. dziekuje za rade. juz mu napisalam, ze nie ma mowy o zadnym zwiazku. juz nie jestem zainteresowana

Gość gość
wlasnie do mnie napisal, ze moze jednak zaczniemy wszystko jeszcze raz od nowa bo znajomi mowili, ze my taka fajna para jestesmy:P powiedzialam nie.

Gość gość
znajomi myślą , że z nas taka idralna pra zgodna, kochająca a ja gdy on jest we mnie to aż ze stresu się zaciskam

Gość gość
ty jesteś zagubiona , proś rodziców o pomoc i ratunek.