Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce mi sie zyc

Polecane posty

Gość gość

Co mam zrobic ?

Gość gość
psycholog

Gość gość
tylko ze mi aie naprawde nie chce, wykonywax qszystkich obowiazkow itd

Gość gość
Up

Gość gość
Jest na to lekarstwo - prozac pod różnymi postaciami. Także pędź do lekarza po legalne narkotyki, od razu świat stanie się piękniejszy.

Gość gość
pewnie masz depresję zresztą podobnie jak ja

Gość gość
ano niestety. wyjechałem ostatnio na narty z ludźmi którzy mają udane życie. przewalone normalnie. nie powinienem tego robić bo siedzi się wtedy jak jełop podczas gdy inni opowiadają różne ciekawe rzeczy. miejsce życiowych przegrywów jest w domu.

Gość ta planeta
Na tej planecie wszyscy są przegrani, tylko niektórzy udają... nieważne ile masz pieniędzy, jak wyglądasz, co osiągnąłeś, czy jesteś znaną piosenkarką (ćpają tak im dobrze) czy znanym lekarzem (który się rowiódł z żoną i chodzi do agencji) czy prezesem dużej partii albo prezydentem USA (który ma na sumieniu wiele dusz gdyż to on wydawał rozazy ataku dronami itp.). Na tej planecie wszyscy cierpią. Tylko rodzaje i intensywność cierpień są trochę inne, ale ogólnie to jest więzienie.

Gość gość
depresja zbiera coraz większe żniwo

Gość gość
Debilu Tobie sie niechce zyc a ja chce zdechnac nie zal sie zdechnij i koniec ja otym marze i Tobe zycze

Gość gość
Też mi się nie chce żyć. Już jako dziecko nie widziałem sensu. Nieraz szukałem śmierci. Miałem szybki samochód, ścigałem się po nocach z mi podobnymi. Marzyłem, żeby wywalić gdzieś palmę tak bym nie przeżył. Kiedy wysiadałem z samochodu ręce drżały mi od adrenaliny. Pędziłem po 200km/h przez miasto. Wtedy dopiero czułem że żyję. Teraz mam wrażenie, że jestem martwy za życia. Zupełnie jak robot. Chodzę, jem, pracuję, nawet rozmawiam z ludźmi. Ale cały czas jestem nieobecny.

Gość gość
Gosc 18 03 masz tak jak i ja nie widze sensu zycia nie widze sie w niczym chce tylko zdechnac nic nie jest juz wstanie mnie jakos zadziwic jestem gotowy nawet zadyndac marze o tym

Gość gość
zdechniecie, duch opuści ciało i męka będzie trwać dalej, nie ma ucieczki z tego lunaparku

Gość gość
Chwile lo smierci jest upragniona nicosc, brak swiadomosci ze istniales . Ale co dalej kto wie...

Gość gość
Zycie jest tlamnie straszna meka chce zdechnac juz niemogie juz niemogie cierpia strasznie chce zdechnac juz

Gość gość
Każdy miewa lepsze lub gorsze chwile, ale nie należy się załamywać Do gościa 18:03 Czy zdajesz sobie sprawę, że szalejąc samochodem narażałeś życie innych? Nie należy myśleć tylko o sobie.