Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawaler 36 letni o wygladzie 5.5 na 10, zarobkach 6000 netto ma szanse na jaka..

Polecane posty

Gość gość

kobiete? do tego dodajmy blizny po tradziku, krzywy zgryz, spore zakola (ale przy ladnych oczach te wszystkie czynniki daja i tak 5.5/10 z wygladu :) ) do tego nadcisnienie i lekka skolioza w pracy perspektywa na zostanie managerem dzialu handlowego i posiadanie pod soba 4 podwladnych ;) i zarobki bylyby moze nawet 7 tys netto z premiami

Gość gość
Ja bym chciała. Jestem 26 latka, studiowałam bibliotekarstwo a teraz jestem niestety na bezrobociu. Znajomi mnie oceniają na 3.5/10. Ale chciałabym być matką i zona

Gość gość
pozycja dość marna jak na taki wiek, 5,5 a w realu pewnie gorzej, jaki wzrost i waga? ogólnie masz szansę na co najmniej 28 latkę, raczej otyłą, maks 6/10 , dzieciatą 7/10

Gość gość
Kobieta po ukonczeniu 28rż powinna popełnić samobójstwo, no chyba, ze udało jej się spełnić jako żona i matka. W takim razie może tułać się do tej 80tki jako posługaczka :) apeluję! Pamiętajcie, ze konczycie się jako kobiety w dniu 28 urodzin, dziękuje za uwage bez odbioru:)

Gość gość
znowu ten debil :o masz szansę na zdesperowaną, niezbyt ładną laskę po 30-tce. Pogódź się z tym wreszcie

Gość gość
gosc z 17:05 dzieki za merytoryczna opinie, o takie prosilem gosc z 17.10 preferowalbym zachowac wysioki poziom merytorycznych odpowiedzi w tym temacie, dlatego prosze by unikac az tak kategorycznych stwierdzen

Gość gość
z zakolami krzywym zgryzem i bliznami po tradziku nawet przy figurze atlety nigdy nie bedziesz mial wiecej niz 5.0... pogodz sie z byciem 3/10 zreszta w innym wypadku i nie szukalbys kobiety

Gość gość
Nie znajdziesz miłości nigdy jesli celujesz w grupę patrzących na pieniądze sorry ale brak poszanowania jest winą poszukiwania kogoś kto poleci na hajs. Żal mi was.

Gość gość
do osoby z 17.17 zobacz sobie na zdjecie leonardo di caprio sprzed ok 5-ciu lat dodaj mu zakola, lakkie blizny i krzywy zgryz ktory widac tylko przy otwieraniu ust jak tos sie dobrze przypatrzy jesli leo ma atrakcyjnosc na poziomie 9 na 210, to po dodanbiu tych drobncyh mankamentow i tak bylby 6 / 10

Gość gość
9 na 10, nie 9 na 210, oczywiscie glupia literowka :)

Gość gość
co to do kierwy nędzy za notowania ? 5,5/10, 7/10 ? Wy o ludziach mówicie czy o klaczach na wybiegu ? Co sie dzieje z tym światem, ja piehdole :O

Gość gość
Kobiety zwracaja uwage na wyglad, ale to nie jest pierwsze kryterium. Najwazniejsze jest to jaki jestes. //// Skoro masz 36 lat i stawiasz pytania jak 14-latek, to kiepsko to widze. Moze znajdziesz jakas idiotke, ktora poleci na kase. Wspolczuje. Postaraj sie o "zewnetrzne oznaki pieniedzy", czyli: fura, ubranie, zegarek, czyste, nowe buty i szukaj blachary.

Gość gość
Co to jest 6 tys.

Gość gość
Up Bo w jego sytuacji łatwiej znaleźć prototyp związku, kogoś do ******** i wdzięczności a nie dzielenia wspólnych pasji bo do tego trzeba ruszyć głową a to jest trudniejsze niż rzucenie pieniędzy pod nogi hehe

Gość gość
17:32 i 17:34 jedyne normalne posty w tym temacie, ludzie to dzisiaj straszni materialisci i nie wiedza co to milosc :O moj Boze, jak na targowisku, wycenianie nie tylko innych, ale i siebie. Jakby milosc to byla transakcja handlowa.

Gość gość
Dzielenie wspólnych pasjii jest fajne do pewnego wieku. Później chcesz już mieć zwykłą "kurę domowa" ;).

Gość gość
mnie malo obchodzi, ile zarabiasz i ze masz zakola, to, ze o tym od razu piszesz wrecz mnie odrzuca. Osoby z fajna osobowoscia zawsze kogos maja, tyle jest niezbyt pieknych ludzi w zwiazkach, ale oni nie wyceniaja sie jak klacze jakies i sa po prostu zwyczajni, sympatyczni, internet nie wypral im mozgow...

Gość przerost tresci nad forma
Osoby z fajna osobowoscia zawsze kogos maja>>bzdura v Kawaler 36 letni o wygladzie 5.5 na 10, zarobkach 6000 netto ma szanse>>ma szanse na udział w tym programie chyba na tvnie gdzie mu przeszep włosów zrobia i te blizny usuną bo tam się zgłaszają osoby których nie stać na operacje.

Gość gość
a skad jestes?Warszawa?

Gość gość
Masz szansę na kobietę. Jaką? To od ciebie tylko zależy jaka będzie twoja wybranka. Częsty widok na polskich ulicach to średni albo nieatrakcyjny mężczyzna i całkiem fajna laska. Więc masz szansę na ładną dziewczynę po studiach z dobrą pracą jak się zakręcisz.

Gość zdjęła mnie pusta ciekawość
A facet, który ma - 26lat - zarobki 5600 na rękę bez nadgodzin + dodatkowy dochód ok. 1000zł miesięcznie - z pomysłem na dodatkowy biznes, który właśnie rozwija - w perspektywie mieszkanie własnościowe - oraz odłożone ok. 32000 (+25000 zainwestowane) - 3 zawody wyuczone, 3 języki - zadbany, elegancki, wysoki szczupły brunet - oczytany, uprzejmy i inteligentny :D

Gość gość
20:28 masz szanse na ladne studentki medycyny 4 roku

Gość gość
Facet, ja teraz jestem w mojej pierwszej pracy po studiach i mam pod soba 4 osoby, wiec czym tu sie chwalic?

Gość gość
witam to ciekawe jak w pierwszej pracy po studiach mozna miec pod soba 4 osoby, jak sie nie ma nie tylko doswiadczenia na stanowisku kierowniczym, ale tez jakiegokolwiek doswiadczenia zawodowego? no chyba ze jestes recepcjonistka w hotelu i masz pod soba kuchnie i ochrone :D

Gość gość
Wczesniej pracowalam na pol etatu w sklepie podczas studiow i mam troche doswiadczenia (podobnie jak autor pracuje w handlu). 4 osoby to niewiele, kierownik sklepu w galerii ma czesto wiecej pod soba wiec co w tym takiego niezwyklego?

Gość zdjęła mnie pusta ciekawość
gość dziś - Najzabawniejsze, że dla mnie wygląd jest mało istotny. Ale przyznaję, osoby po medycynie i farmacji mają w sobie coś bardzo pociągającego... przede wszystkim samoświadomość własnego ciała. Zapomniałem o starym Oplu, no i kieruję grupą 10-osobową (ale to nieformalnie - więc chyba się nie liczy) :P

Gość gość
No ale on ma szanse na managera...calych 4 osob

Gość gość
A czemu w opisie nie ma - 36latek który od wielu miesięcy spamuje na kobiecym forum o tym jakby chciał mieć 20letnią dziewczynę? :D x I po wymienionych przymiotach wnioskuję, że Twoim targetem jest materialistka (bo skupiasz się na swojej pensji) z ubogiej rodziny (bo ta pensja jednak d**y nie urywa), która nie patrzy na wygląd (bo jesteś totalnym średniakiem). No, serio gratuluję wartości jakimi się kierujesz w życiu.

Gość gość
Aaaa, zaraz. Jesli przypomnę sobie inny temat to do tego Twoja laska nie ma prawa mieć większych zainteresowań, jej kariera ma być sciśle podporządkowana Twojej, ma Ci urodzić dziećmi a w trakcie będziecie robić wypady do centrum handlowego na sushi :D

Gość gość
średniakiem? autor wreszcie dostał komplement :P