Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawaler 36 letni o wygladzie 5.5 na 10, zarobkach 6000 netto ma szanse na jaka..

Polecane posty

Gość gość
zapomniałaś o wakacjach w hiszpanii na które pojadą samochodem :D

Gość gość
Żałosne i smieszne jest podawanie aktualnego zarobku. Co z tego, ze zarabiasz XXXtysiecy? Za miesiac mozesz byc na bezrobociu i to przez wiele lat. Wazne jest jaki jestes, bo w zyciu prawie zawsze zdarzaja sie kryzysy, problemy i nieprzewidziane sytuacje, a wtedy pensja z młodości ma ZEROWE znaczenie, liczy sie czlowiek, jego charakter, itd. ///// Podobnie jest z kobietami - co z tego ze ma wielki biust i masz na nia wielka ochote, skoro nie masz o czym porozmawiać, bo panna pusta, jedyne co ja interesuje to kasa, zakupy i glupie seriale. Dokąd z taka dojdziesz w zyciu? Do 25 lat alimentów na dzieciaka spłodzonego w pierwszym roku? Dodatkowo po dziecku wielki biust na 100% opadnie do kolan w postaci dwoch flaczków. A przed tobą cale życie...

Gość gość
"średniakiem? autor wreszcie dostał komplement " Oj tam, oj tam :P Nie można być zbyt okrutnym. A te wakacje hiszpańskie to wyparłam z pamięci, wizja życia "na poziomie" i wydawania setek złotych w weekendy na sushi i ciuchy (przy zarobkach 5tys na 3 osobową rodzinę ) była zbyt wyrazista :D

Gość gość
no ale będzie "suszi" i hiszpania no...samochodem. I może nawet włączy klimatyzację, stać go XD

Gość gość
I do tego to hipotetyczne zarządzanie 4 (sic!) osobami. Gacie spadają :D A za kilka lat będzie gadka "kobiety są głupie bo liczy się dla nich wyłącznie wygląd modela/duże zarobki itd", a nie wpadnie taki, że to chodzi o umysł 14latka w 36letnim ciele.

Gość gość
duzo osob po 30stce pracuje wciaz na szeregiowych stanowiskach i nikim nie zarzadza

Gość gość
Porownujacie sobie sami, manager calego dzialu handlowewgo z pensja 7 tysiecy netto (czyli zdecydowanie wiecej niz 95% Polakow) a np. kierowca dostawczaka w tym samym wieku rowozacy kapuste do warzywniakow. nie widzicie kolosalnej roznicy w umiejscowieniu w strukturze spolecznej? jak ten drugi moze miec dziewczyne typu sprzedawczyni, to ten pierwszy tym bardzije moze miec ladna sprzedawczynie lub szeregowana pracownice z biura w wieku ok 24 lat

Gość gość
, to ten pierwszy tym bardzije moze miec ladna sprzedawczynie lub szeregowana pracownice z biura w wieku ok 24 lat x Hahah jasne... kawaler w tym wieku, paskudny i z usmysłem nastolatka w życiu nie wyrwie pracownicy z biura ponad 10 lat młodszej... chyba, że ona będzie miała z 30 kg nadwagi i sama będzie paskudna. Taka prędzej poleci na chłopaka rozwożącego kapustę, jeżeli będzie przystojny, albo przynajmniej średni i będzie miał dobry bajer.

Gość gość
Jest roznica. Kierowca dostawczaka moze byc pewnym siebie, dojrzalym i interesujacym mezczyzna a autor tego watku jest zwyczajnym niedojrzalym gowniarzem dla ktorego kasa i uroda mlodej laski to jedyny cel w zyciu. Taki facet nie jest wart nawet jednorazowego numerka (bo tu sie liczy wyglad) a co dopiero mowic o czyms wiecej. Co autor ma do zaoferowania procz kasy? Blizny po pryszczach? Kompleksy z mlodosci? Faktycznie, szczyt marzen kazdej kobiety. Skoro ktos przez 36lat swojego zycia jest sam i zaklada takie debilne tematy, to to o czyms swiadczy. Brak dojrzalosci w tym wieku to jakies uposledzenie jest. Niech do prostytutki idzie, to sa kobiety dla ktorych kasa jest wazniejsza od oleju w glowie.

Gość gość
Poza tym meneger działu handlowego zarządzający mniej niż 10 osobami to taki akwizytor, który awansował. Cwaniaczek pod krawatem, a w rzeczywistości spocony burak i cham. W życiu bym takiego nie chciała. Co z tego, że zarabia 7 tys, jak oni z reguły są skąpi i będą wyliczać kobiecie każdy grosz, bo lubią swoją kasę wydawać tylko na siebie.

Gość gość
Ale ok. Zrobmy wyzwanie - niech autor do konca kwietnia wyrwie ladna pracownice biurowa ponizej 25 roku zycia :) skoro to takie mozliwe wg Was to nie powinno byc z tym problemu, co? :D

Gość Marek z Marek
Haha a kto wam ten wygląd wylicza? :) Jednemu podoba się Kaśka a drugiemu Maryśka,proste. Tak jak tu ktoś napisał,liczy się charakter jeżeli planować wspólne życie,uroda przemija a uczucie wciąż trwa,tak jak w tej piosence :) Ale jeżeli już to ja się sobie podobam, jestem blondynem mam 186 cm wzrostu i 82 kg wagi i uważam się za przystojnego mężczyznę takiego 8/10 no tyle że jestem alkoholikiem i raz na miesiąc się przewracam po ulicach. Cały post wytrzymałem bez picia a wczoraj tak się uwaliłem że aż mi wstyd przed wszystkimi.

Gość gość
"Haha a kto wam ten wygląd wylicza?" 36letni handlowiec, ktory od miesiecy pisze tutaj. I o nim mowa.

Gość gość
XD

Gość gość
A gdzie cechy charakteru,życiowe priorytety ? Bo obraz autora jest nie kompletny ?

Gość gość
Majac tako wybor biore tego dostawce, bo chlopak moze sie jeszcze rozwinac, a autor?

Gość gość
XD

Gość gość
w sumie to on jest biedny...prawie 40 lat, żadnych sukcesów zawodowych, masa kompleksów, blizny, łysienie i żadnego związku....