Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

15 lat temu wyjazd beemka do Reichu to byla przygoda, dzisiaj zas wysmeiwa sie

Polecane posty

Gość gość

tych co chca jechac autem przez europe, bo teraz modne jest tylko latanie nikomu juz nie imponuje beebmka zadbana z Niemiec sprowadzona, dzisiaj szpanuje sie gadzetami i opopularnsocia na fejsbuku Polacy dosc pewnie poczuli sie w tej europie jak widac wzorce z lat 90-tych odeszly w niepamiec

Gość gość
pamietam czasy kiedy kurtka skorzana to bylo cos facet noszacy taka kurtke byl twardzielem

Gość gość
Mamy rok 2016, więc dlaczego wzorce sprzed 20-25 lat mają dalej obowiązywać? Ja tam się cieszę, że latanie samolotem jest powszechnie dostępne, tak jak wakacje na południu Europy. A że ty zatrzymałeś się mentalnie i materialnie w latach 90., to już twoja wina. Tylko nie dziw się więcej, że nie masz czym zaimponować studentkom, które chcesz przelecieć. ;) Na to, co oferujesz, same sobie zarobią, a te lecące na kasę cię wyśmieją.

Gość gość
w latach 90 tych wyprawa autem do francji na lazurowe wybrzeze i do paryza i spanie w 3 gwiazdkowym hotelu to byl luksus wieza eifla, spacer po "szanse lize" :D lamusy jezdzily na mazury a kto jechal do francji czy hiszpani to byl czlowiekiem sukcesu, czlowiekiem z jajami, ktory nie bal sie swiata, chtywal zycie pelnymi garsciami do tego w radio "satisfacvtion" rolling stones z kasety lub plyty, lokiec za szybe i jazda a dfzisiaj te wzorce sie bardzo pozmienialy ja bym chcial zyc tak jak wtedy jak Linda i Baka w filmie "Reich"

Gość gość
No było tak. Ale już nie jest. Dzięki niezbyt drogim lotom i biurom podróży świat się nieco "skurczył", teraz wyzwaniem jest wyprawa do Afryki lub Azji, a nie 2500km od domu, które przemierzysz w mniej niż 3 godziny. :P Tęsknisz za tamtymi wzorcami, ale starych czasów ci to nie przywróci. Możesz najwyżej znaleźć sobie kogoś, kto też nie nadąża. Tyle że nie będzie to śliczna studentka. ;)

Gość gość
no mysle ze wsrod kobiet z przedzialu 35-40 istotnie jest sporo takich z tych mniejszych miejscowosci, ktore tez nie lataja czesto samolotami ani nie wstawiaja setek fotek na insta czy fejsa ktore pamietaja biede lat 90-tych i kolejnych, ktore pameitaja, zxe wszystko co kolorowe i z zachodu bylo cool wtedy ktos ciebie docenial jak miales 23 lata i Mercedesa, imponowalo to nawet studentkom wtedy handlarze uzywanymi autami byli podziwiani, dzisiaj sie ludzie smieja z nich ze to "mirki", proste cwaniaczki za to chlopaczki w rurkach z ajfonem i z broda hipstera, jezdzacy na rowerze i jedzacy diete weganska sa na topie, bo sa informartykami i robia nikomu niepotrzebne apklikacje w jakichs korproacjach ale studentki na tych ostatnch chyba tez nie leca, co nie?

Gość gość
pamietam jak chlopaki z liceum pod koniec lat 90tych nakladali koszulke w polo w paski , jechali na wiejska dyskoteke i podrywali dziewczyny ze wsi na to, ze sa z duzego miasta

Gość gość
Niemcy stały się już pośmiewiskiem całego świata nie tylko Europy.

Gość gość
gość dziś Ja mam 34 lata i pamiętam tamte czasy. Pochodzę ze 150-tysięcznego miasta, setek fot na insta i fejsa nie wstawiam, bo nawet nie mam tam profili. Ale bycie urodzoną w Polsce lat 80. nie musi to oznaczać i nie oznacza, że jestem zakompleksioną szarą myszką, która boi się życia i świata. Że wszystko zagraniczne i kolorowe mi się podoba. Nawet wtedy nie zawsze mi się podobało, tandeta to tandeta. Co w tym złego, że czuję się pewnie w Europie i nie biję pokłonów przed obcokrajowcami? A do "biznesmenów" tamtych czasów nic nie mam, bo np. mój wujek zaczynał od przywożenia ciuchów z Turcji i handlowania nimi na bazarze. Ale kiedy interes przestał się kręcić, poszedł dalej i założył z kolegami bardziej dochodowy biznes. Nie stał w miejscu wzdychając do dawnych lat. I to takie straszne, że mój mąż jest grafikiem i robi gry na komórkę? :P Patrząc na niego pomyślałbyś prędzej, że jest instruktorem surwiwalu albo sztuk walki (które zresztą trenuje).

Gość gość
dzieki za normalna dyskusje w tym temacie

Gość gość
no ni "Mlode wilki", kultowy film lat 90tych. wtedy masa mlodych chlopakow chciala zyc jak "cichy" czyli jakimowicz z mlodych wilkow dzis takie wzorce odeszly w zapomnienie?

Gość gość
ehhh

Gość gość
ktos jeszcze sie udzieli w tej dyskusji?

Gość gość
To ja wolę pozostać młodym wilkiem (30) w 20 letniej beemce niż pedziem w rurkach z ifonem.przynajmniej to ja mogę pobić a nie mnie.drogie studentki mnie nie interesują.wolę wiejskie dziewuchy.

Gość wiejskie dziewuchy to
porazka