Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arturrrro66

Mam 25 lat poznam miłą odpowiedzialną dziewczynę do Poważnego związku

Polecane posty

Tak jak w tytule Chciałbym poznać kogoś miłego i kochającego Jestem z okolic Pasłęka i z przyjemnością poznam miłą panią z którą można sobie ułożyć życie. Okolice Pasłęk ale odległość nie ma większego znaczenia jeśli nie boisz się wyjechać a jeśli mieszkasz stosunkowo blisko czyli tak do 100km to z przyjemnością cię odwiedzę jak się będziemy dogadywać :) Mam prawko i skromne niezawodne autko 182 wzrostu,75 waga,długie blond włosy,niebieskie oczy Proszę się nie krępować i pisać bo jak nie damy sobie szansy to będziemy ciągle samotni,a ja nie gryzę :) Kontakt do mnie Skype: arturrrro66 facebok https://www.facebook.com/darkplaid gg 57155432 Ta wiadomość nawet jeśli jest przeczytana długo po terminie to jest aktualna i proszę nie rezygnować :) Do usłyszenia

Gość gość
Tutaj nikogo nie szukaj, bo nikogo nie znajdziesz. TAKA PRAWDA.

Gość gość
Mam koleżankę z twoich okolic. Wyswatałabym was ale to grubsza dziewczyna, więc to nie ma sensu. :D

A z szukania i tak nie zrezygnuje :) Ja dbam o moją posturę i zależy jak jest przy sobie bo chciałbym by moja połówka także dbała o siebie, oczywiście nie jestem straszną osobą jeśli chodzi o wagę ale czasami pewne osoby grubo przesadziły , anoreksja także mnie przeraża Ale z przyjemnością popiszę z każdą zainteresowaną osobą która ma trochę poukładane w głowie

Gość gość
zapomnij stary tu laski szukaja modeli

Gość gość
ja mam 28 lat to chyba odpadam

Gość gość
Ludzie uwaga! To Koooorvinista! Obczajcie jego profil facebookowy!

Gość gość
ewakuacja! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 🖐️

Gość gość
Jestem chętna 39 letnia dziewica

Nie liczę na jakiś szybki numerek tylko na nawiązanie interesujących znajomości :) i proszę pisać na wcześniej podane komunikatory a nie tu :)