Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepszy samoopalacz do jasnej karnacji

Polecane posty

Gość gość

Zbliża się wiosna, trzeba będzie pokazać kawałek ciała i jak co roku mam dylemat.Moja skóra jest bardzo jasna, po prostu biała, opala się trudno i na czerwono.Może znacie jakiś niezawodny samoopalacz do takiej jasnej skóry, taki który nie zostawia smug, równo schodzi, wygląda naturalnie?

Gość gość
Żadna z was nie ma tego problemu? Podpowiedzcie coś.

Gość Asmeria
Moim zdaniem dobrze sprawdzi się samoopalacz z St. Moriz, wybierz tylko ten do jaśniejszej karnacji. Jeśli wcześniej zrobisz peeling, a sam samoopalacz nałożysz za pomocą rękawicy, nie będzie smug, a opalenizna będzie miała fajny, naturalny brązowy odcień - ja też niedawno zaczęłam używać, w końcu lada dzień zacznie się odkrywać trochę więcej ciała:)

Gość gość
Spróbuj samoopalacza w piance od Bielendy - Magic Bronze, nakłada się go bez wcierania, nie robi smug, no i nie śmierdzi. Jest dosyć wydajny, bo buteleczka przy stosowaniu raz w tygodniu wystarcza na sezon letni.

i ta pianka jest własnie dla jasnej karnacji bo sama uzywałam, daje ładny delikatny odcień

Gość gość
Od ubiegłego roku używam tylko samoopalacza w piance, bo nie zostawia smug i nie trzeba go wcierać, ale nie każda firma ma dwie wersje dla ciemniejszej i dla jaśniejszej karnacji, a te do ciemniejszej są często na prawdę ciemne i zdecydowanie nie dla bladziochów. Moim ulubionym jest Magic Bronze od Bielendy. Jego zdecydowaną zaletą jest w miarę neutralny zapach, a nie taki jaki ma większość samoopalaczy w balsamie. Mimo, że opakowanie ma tylko 150 ml jest bardzo wydajny i jak stosuję go tylko na nogi raz na tydzień to wystarcza na cały letni sezon, tak na 4 miesiące.