Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety w pl nie zagadują facetów na ulicy albo w klubie?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w uk albo w Niemczech? Głupie są, czy co?

Gość gość
Bo jeszcze nie zglupialy I wiedza ze mysla nie lata za kotem. Na tym tzw zachodzie facetom sie juz we lbach poprzewracalo I mysla ze to kobiety beda ich podrywac. Zachodnie baby to kupa g**** . W zyciu nie widzialam tyle szajsu.

Gość gość
raczej nigdzie nie zgadują

Gość gość
Zagadywałam w klubie i reakcja była zawsze mniej lub bardziej negatywna, mimo że jestem atrakcyjną dziewczyną. Dopiero musiałam podstępem złapać mojego chłopa. ;) Faceci wolą polować, a uznają za łatwe i desperatki dziewczyny, które na nich polują... Taka przykra prawda.

Gość gość
Mnie zagadują chociaż żadne ze mbie " ciacho". Widocznie trzeba je czymś przyciągnąć.

Gość gość
A mnie nie zagadują, i nie wiem czym jest to spowodowane, wyglądam przeciętnie.

Gość gość
To tak jak ja (w mojej ocenie), a zdrzyło mi się już mieć niespodziewanie w ustach język dziewczyny, która przed chwilą do mnie podeszła :-D

Gość gość
Bo to facet ma zdobyć kobietę. Nie chciałabym faceta który jest taka piczką, że nawet mnie poderwać nie potrafi.

Gość gość
gość dziś Ale do mnie w uk dziewczyny podchodzą i podrywają (niestety mi się nie podobają) a w Polsce to mi się nie zdarzyło nigdy

Gość gość
ale w UK to angielki podrywają facetów czy polki które tam przyjechały do pracy?

w tych czasach jezeli kobieta zagada do faceta zazwyczaj jest brana za latwa, doswiadczona lub poprostu boi sie jaki ten facet jest. Ile w tych czasach ludzi ktorym tylko seks w glowie. Wola byc ostrozne

Gość gość
w uk to brzydkie desperatki:D

Gość gość
Polki nie musza podrywac facetow, bo sa podrywane.....co innego angielki....przewaznie pijane pasztety....hahahha....marza sie polaczkom podrywajace Polki......no to marzcie dalej

Ja zagadałem do laski na ulicy i mnie olały. To poprostu woła o pomstę do nieba. To jak mam mieć kiedykolwiek dziewczynę skoro taki parszywy trend ma miejsce? Uprzedzam głupie komentarze - ulica to bardzo dobre miejsce na poznanie dziewczyny. I właściwie dla mnie jedyne. Bo ja nigdzie tak nie chodzę (poza ulicą).

Gość gość
gość dziś Angielki

Gość gość
ja raz podeszlam do jednego goscia w klubie i powiedzial ze mam spadac :D a nie byl to jakis super przystojniak, mial nawet ladna twarz ale tez tradzik. mialam duzo przystoniejszych chlopakow niz ten.

Gość gość
To podejdz na przystanku, ulicy, sklepie centrum handlowym, parku, rowerze a nie w klubie!

Gość gość
mam teraz kogos wiec nie ma takiej potrzeby :) i tez duzo pomoglam mu w podrywie, bo sie chlopak wstydzil :P

Gość gość
Ja po klubach nie chodzę, bo nie mam do tego kolegów, a samemu głupio. A chętnie bym poznał jakąś dziewczynę.

Gość gość
Najlepszą opcją dla mężczyzny to wyroouhac 20 paszteciarskich angielek a potem znaleźć sobie ładną polke na żonę, oczywiście dziewice

Gość gość
W większości młode dziewczyny mają się za co to nie one i często nawiązać jest jakikolwiek kontakt z taką wręcz niemożliwe . I tu odwaga czy pewność siebie niczego nie zmieni.

Gość gość
ja tez sie cenie, bo dlaczegoby nie? moznaby nawet powiedziec, ze jestem narcyzem. a jednak do tamtego goscia w klubie podeszlam, bo chcialam.

Gość gość
To może był z kimś wtedy i nie mógł rozpocząć dyskusji

Gość gość
Ja zagaduje w klubach. Robie tak ze podchodze i pytam czy facet zatanczy. Jesscze żaden nie odmowil. Tanczymy i jak sie rozmowa klei to on bierze nr i potem juz on poluje na mnie bo np nie zgadzam sie na spotkanie od razu, chodze na randki i tak go poznaje

Gość gość
Na zachodzie kobiety są bardziej otwarte na nowe znajomości i nie zadzierają nochala a przede wszystkim nie mają kamiennych twarzy jak polskie kobity.

Gość gość
Nie umiem tańczyć Poza tym ze mna wszystko ok.

Gość gość
Do mnie kiedyś w gimie podbiła jedna fajna ładna dziewczyna, ja miałem wtedy trądzik i źle się czułem sam ze sobą. Podeszła i powiedziała, cześć przystojniaczku, a ja na to- S********j! I poszedłem.

Gość gość
dziś byc moze. aczkolwiek kultura zawsze obowiazuje i w sumie to ucieszylam sie, ze na wstepie pokazal twarz buca. dzieki temu w ogole mi nie zal.