Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAsia

Nie wiem o co mu chodzi

Polecane posty

Gość gośćAsia

Cześć

Gość gość
ja też nie

Gość gość
Cześć

Gość gość
Cześć Chodzę do klasy z chłopakiem który mi się podoba ale on ma dziewczynę. Jednak często przyłapuję go, że mi sięprzygląda.Na przedmiotach które mamy razem jak powiem coś do niego to uśmiecha się i odpowiada, ale na tym się kończy. Jak byliśmy na jednej imprezie to cały czas mi się przyglądał i tańczył tam gdzie ja. Dlatego czasem wydaje mi się, że mu się podobam... Potrzebuje pomocy..

Gość gość
Cześć Chodzę do klasy z chłopakiem który mi się podoba ale on ma dziewczynę. Jednak często przyłapuję go, że mi sięprzygląda.Na przedmiotach które mamy razem jak powiem coś do niego to uśmiecha się i odpowiada, ale na tym się kończy. Jak byliśmy na jednej imprezie to cały czas mi się przyglądał i tańczył tam gdzie ja. Dlatego czasem wydaje mi się, że mu się podobam... Potrzebuje pomocy. To opis tematu bo nie chciał się dodać normalnie, przepraszam za utrudnienia

Czemu ci się podoba? Bo jest zajęty? Innych fajnych wolnych nie ma? Chcesz to go odbijaj. Dupsko swędzi, a zdzirowaty charakter każe buszować w cudzym ogródku? Znam to, sam uważam, że cudze żony są najlepsze. Potem tylko nie marudź jak ci jakaś kudły powyrywa, a koleś tylko przeleci. Nie udawaj niewinnej ani naiwniary.