Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pragne wrocic do eks z ktora mam dziecko

Polecane posty

Gość gość

Mamy synka 4 letniego chciałbym się z nią spotkać ale ona twardo nie odpisuje i nie odbiera telefonów chce jej napisać jakiegoś ładnego esemesa. Może coś poradzicie nie mogę bez niej żyć. Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
DLaczego sie rozstaliscie?

Gość gość
teraz na to wpadłeś, że nie możesz bez niej żyć? może ona już ułożyła sobie życie... nie masz kontaktu z nią, z dzieckiem? może po prostu z nią porozmawiaj, w cztery oczy, nie przez sms

Gość gość
Kontakt z dzieckiem mam 10dni w miesiącu. Jeszcze nikogo nie ma przychodzilem do niej jakies miesiąc temu ostatnie rozstanie było spowodowane tym ze założyła mi sprawę o alimenty a raczej o podwyższenie a płaciłem jej i dawałem jej dodatkowo.

Gość gość
Kontakt z dzieckiem mam 10dni w miesiącu. Jeszcze nikogo nie ma przychodzilem do niej jakies miesiąc temu ostatnie rozstanie było spowodowane tym ze założyła mi sprawę o alimenty a raczej o podwyższenie a płaciłem jej i dawałem jej dodatkowo.

Napisz jej, że chcesz do niej wrócić i dlaczego. Ale wątpię czy cię przyjmie. Doi z ciebie kasę, a facetów to może mieć teraz ilu chce. Do czego ty jej? Zrobiłeś swoje i nara. Kobiety takie są.