Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabawił sie ? czy jak mam to rozumiec ?

Polecane posty

Gość gość

Niewiem od czego zacząć.Opowiem cala historie. Ja w zwiazku on w zwiazku .Pewnego dnia sie spotkaliśmy..Gdy on był w pracy.Pisal codziennie .Flirtowaliśmy.Mieszał mi w głowie mimo ze ma żone.Pewnego dnia gdy on nie byl w pracy spotkaliśmy się. Pocałował mnie i trzymaliśmy się za ręce. Zakochałam się.Powiedziałam mu o tym.Byłam gotowa oddejść od chłopaka.Teraz on wyjerzdza za granice.Odchodzi z pracy. Nie mamy kontaktu. Dlaczego tak postąpił ? Czy sam mógł sie zakochać ?

Gość gość
a co sie spodziewalas. zadajac sie z zonatym facetem jak z dradzil zone to czego jest wart.

Właściwie to o co chodzi? W czym problem? Uważasz, że jak czegoś chcesz, to znaczy, że masz do tego święte prawo? :)

Gość dancerinia
Powinnam walczyc o niego ? Jeśli czuje ze to prawdziwa miłość ta jedyna ? I d***** nie jestem bo do nikogo tego nie czułam co do niego

Gość dancerinia
Do gościa z 21:33 po czym to stwierdzasz ?

skoro cie bajerowal i zostawil to sie zabawil toba. pewno wiedzial co zrobic zeby cie poderwac i poprostu w to wpadlas. chcial zobaczyc czy uda mu sie zdobyc laske i sie udalo. i nie wyzywajcie jej od latwej i od k***y bo to nic nie da. napewno jest zraniona i chciala pomocy a wy ja tylko dołujecie jeszcze bardziej. pogadaj ze swoim chlopakiem szczerze i wytlumacz co sie stalo i powiedz ze do niczego nie doszlo. niech zrozumie ze zostalas oszukana, jak kocha powinien pomoc. a jak chcesz sie na nim odegrac napisz do jegp zony co zrobil i zobaczymy co powie. musi bardzo kochac swoja zone ze szuka pocieszenia u innych

Gość dancerinia
Dziekuje ci za ten post i tak juz poszlam na dno.pije wieczorami i najchetniej bym odebrała sobie zycie. Powinnam isc do psychologa bo juz nie potrafie :( do zony nie pojde mam serce i nie bede suka.nie bede grac jego kartami.

Gość dancerinia
Czarneskrzydła dziekuje ci ze jesteś wyrozumiała osoba

Gość dancerinia
Zrozumiałam ze go nie kocham i odchodzę od niego. Dzieki tamtemu wiem ze kocham tamtego a nie jeszcze mojego obecnego

ojej dziekuje :3 znajac facetow albo dal juz se spokoj albo odezwie sie za pare dni z tekstem ,,sorki bylem zajety". znam ta bajeczke. ale jak tak cie zranil to badz silna, sprobuj o nim zapomniec i znajdz super faceta ktory bedzie cie kochal. zycze szczescia i powodzenia. dasz rade i nie zalamuj sie :D

Gość dancerinia
Dobrze ze mieszkamy w innych miastach bynajmniej na niego nie trafie

o to dobrze. jakby kiedys sie odezwal to zignoruj go i nie daj po sobie poznac ze ci snutno. badz silna i napewno bedzie dobrze

Gość dancerinia
Gdyby moj o tym wiedzial to by go zabił .Szukał by go na fb.Niezrozumiał by . A gdyby go znalazł to byłby wstanie jechać do innego miasta za nim

Gość dancerinia
Rozwaliłam sobie zwiazek.

Gość gość
zawiadom zone tego psychopaty :D

to nie twoja wina ze tak umial cie zbajerowac. chociaz moglas wczesniej zakonczyc ta znajomosc. ale nie przejmuj sie jak nie ten to inny. moze z czasem znowu zakochasz sie w tym swoim. moze nie zostawiaj go jeszcze i pogadaj z nim na spokojnie zeby sie zaraz nie unosil itp. niech ci pomoze

Gość dancerinia
Nie zakochujcie sie w policjantach . A faceci po 30 szukaja wrazen do takich wnioskow doszłam .O mały włos 2 lata zwiazku by poszło się jebać...miałam ochote utopić się w morzu tak miałam dośćprzerzyłam najgorsze dno załamania...i to wszystko ze uwierzyłam w każde jego słowo !

Gość gość
Podobna Sytuacja. żonaty mnie bajerował, namącił w głowie, olalam faceta... Wiedząc że szanse słabe. A jego żona daleko mieszka, więc nie ma jej na codzień. Tyle co kontakt przez telefon. A ja z nim się widzę często. Chociaż na nic mu nie pozwalam więcej niż przytulić, pocałować. Trochę kiepska sytuacja.

Gość gość
I też nigdy do nikogo niczego takiego nie czułam. a nawet gorzej, bo jak żyje to nie czułam że chcę z kimś być, chociaż zawsze ktoś tam się koło du/py kręcił to zawsze miałam bardzo duży dystans, zero emocji. A odkąd poznałam Jego, to pierwszy raz poczułam jak to jest chcieć kogoś tak bardzo. I fizycznie żaden mężczyzna nigdy mnie tak bardzo nie pociągał jak on.wszystko mi w nim pasuje,nawet to co mogłoby być wadą jest idealne. I już tyle miesięcy to trwa...

Gość dancerinia
Powiem mojemu o innym bede grać fer play ... choc sama czuje sie winna bo w kacu dopuscilam do zdrady - przytulanie i pocałunek to zdrada .Fakt sexu nie uprawialiśmy...na szczęście.Moze on zrozumiał ze robi zle i uciekl od tego bo wie ze go kocham?

Gość gość
Różnie w życiu się układa. Czasem już będąc w związku poznaje się swoją wielką miłość. I klasa człowieka jest w tym, że albo najpierw zabiera zabawki z jednego podwórka i dopiero idzie na inne, albo odcina się by pielęgnować swój związek, małżeństwo, bo już coś komuś deklarował i traktuje to poważnie.

Gość gość
Kobietom często trudno zrozumieć że faceci mają inne podejście. Generalnie z zasady dla faceta seks to tylko seks i może puknąć każdą i nic nie będzie to dla niego znaczyło. A pocałunek czy chodzenie za rękę to całe lata świetlne od zdrady są. Faceci często nie rozumieją jak swoimi zachowaniami mieszają w głowach kobietom. Dla nich to tylko fajna zabawa, ten moment, przyjemność. A kobieta ma często w głowie już przyszłość. Faceci częściej żyją chwilą w kwestii relacji damsko-męskich.

Gość dancerinia
To racja.gdybym mogla cofnąć czas zrobilabym to. Ostatnio napisał smsa ze mam do niego nie pisać...wiecie jak sie poczułam ? Jak pusta suka wybajerowana przez gościa ktory ma zone

Gość dancerinia
To pierwszy dzień dzięki wam nie płacze przez niego

Gość gość
Czasem to tylko chwilowy impuls. Taka mała podnieta. A później człowiek staje się kłopotem.