Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem psycholka brak mi jakichkolwiek hamulcow

Polecane posty

Gość gość

Mowie najgorsze rzeczy rodzicom . Ze sie zabije . Ze ich nienawidze. Wtzywam ich od k***w i szmat. Wynika to z mojej frustracji zyciowej. Dusze sie zyciem .

Gość gość
Up

Gość gość
lecz sie :( :( jak mozna cos takiego rodzicom mówić:O:O to nie jest normalne,frustracja tego nie usprawiedliwia.

Gość gość
Wiem co najgorsze sa i byli b. dobrymi rodzixami. Lepszymi nniz jakies 90 % innych rodzicow. Po prostu mi odwalilo jestem strasznie sfrustrowana i nieszczesliwa pelna negatywnych emocji ktore na nich wyladowuje...

Gość gość
to postaraj sie zmienić! ja nigdy sie nie wyładowuje na innych,dla mnie to jest podłe po prostu. Nie rozumiem takiego zachowania,wiele razy czułam sie fatalnie ale to nie jest powód do gnojenia innych,szczegolnie tych którzy są dla nas dobrzy..mnie tak ojciec wlasnie gnoił. A ja jego mimo to nie

Gość gość
Nie umiem . Wybucham sama nie wiem kiedy. Odczuwam pewna ulge gdy jestempo awanturze i wyleje z siebie gorycz. Tez uwazam ze to slabe i podle ale nie umiem inaczej.

A jakie masz wymagania co do facetów? To tak a propos tych tematów, że laskom ciężko fajnego faceta znaleźć. Jakie macie zryte berety to nic dziwnego.

Gość gość
Up