Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy smieszy was coś, co nie powinno?

Polecane posty

Mnie np. śmieszą bardzo niscy ludzie. Dosłownie, śmieszą mnie. :D Sama mam 174 cm wzrostu czyli jestem wręcz wysoka i zawsze bawi mnie gdy bardzo niska kobieta jest poważna i myśli że będzie powaznie traktowana, np. jest nauczycielką, czy jakąs przelożoną w pracy, gdy próbuje się rządzić, ma poważną minę, a jest taka malutka, wzrost dziecka. :D A szczyt komizmu jest wtedy gdy próbuje mna rządzić i patrzy na mnie z dolu z taką zaciętą miną, miałam kilka takich sytuacji :D Nie denerwuje mnie, ani nie gardze nią po prostu mnie to zawsze śmieszy jak nie wiem. A niscy faceci nie dość że mnie bawią, to jeszcze wydaja mi się obleśni :P Nie uważam że facet zaczyna się od 180 cm wzrostu, bo czasami podobają mi się nieco niźsi ale wzrost poniżej 180 cm to jednak duży minus. :P

mam 171 cm wzrostu i tez mnie smieszy jak niska osoba mi podskakuje zwlaszcza jak nosze glany. ale ja mam chlopaka 5 cm nizszego i nie smieje sie z niego. bardzo go kocham

Gość prawictwo pospolite 152
tutaj chodzi o coś innego .. Ty myślisz ze wystarczy mieć 200 cm wzrostu by miec autorytet? Nie , bo wzrost to żadne osiągniecie .. Nawet człowiek z zespołem downa moze miec 190 cm

Gość gość
inaccessible89 dziś hah, dokładnie, spójrzcie na Prezesa :D

Gość prawictwo pospolite 152
to tak jakby powiedzieć kto ma większy autorytet żyrafa czy pies ? żyrafa czy małpa

Gość gość
Nie jestes sama xD(mam 197cm wzrostu)

Gość gość
ja 168cm. ale nosze szpileczki więc wychodzi cos nieco ponad 170 haha smiesza mnie te male szczury ale o dziewo maz sie patrzy wlasnie na takie małe k***wki

Gość gość
A niski sędzia czytający ci wyrok 20 lat odsiadki? -Też by cie bawił?

Gość gość
Mnie śmieszysz ty Kąszana, a nie powinno, bo z ludzi chorych nie wypada się śmiać:classic_cool: