Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasnie spotkalam sie ze swietna kolezanka i zdalam sobie sprawe jakie ze mnie

Polecane posty

Gość gość

jakie ze mnie jedno wielkie nic, ona ma chlopaka, pracuje, studiuje, podrozuje, moze sobie pozwolic na wielkie rzeczy, ma zainteresowania, jest inteligentna a ja? gowno, udaje, ze mam zycie, a caly czas siedze w domu, nic nie robie, marze zeby umrzec. Mam kolejna osobe, z ktora nie powinnam sie spotykac bo na to nie zasluguje :/ nie ma za co mnie lubic... moj Boze, jak niektorzy to robia, ze sa tacy swietni??

Gość gość
a co robisz by to zmienic? pracujesz, uczysz sie?

Gość gość
ucze sie ciagle i nie mam znajomych.

Gość gość
urwalam juz pare kontaktow, bo wstydze sie siebie, izoluje od innych. Nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Czasem samotnosc mnie dobija i pozwalam sobie na wypad, np. weekend z dawnymi znajomymi. Slucham historii z ich zycia, a ja nie mam nic do powiedzenia, bo zycia nie mam.

Gość gość
Na wszystko będzie czas. Też się uczyłam jak inni balowali. Teraz ja powoli buduję życie marzeń, i mogę na to sobie pozwolić. A ci od baletów tkwią w stagnacji.przegapli swój czas.

Gość gość
Zrób coś Zetnij włosy, znajdź pracę, jakąkolwiek, przeprowadz się, Wyjdź do ludzi. Zacznij robić cokolwiek co spowoduje chęć zmiany, np bieganie. Nie uzalaj się, nie Patrz na innych. To twoje życie

Gość gość
Nie spotykaj sie ze znajomymi. Idz do pracy. Juz uwierze, ze studenciare stac na niewiadomo co ;) chyba jak ma bogatych starych lub lata do Dubaju w wiadomym celu :D to sa takie "podroze "

Gość gość
ale oni nie tylko baluja, sa naprawde inteligentni, studiuja na dobrych kierunkach, to nie jest tak, ze imprezy = nieroby, ja jestem tepa, sporo sie ucze a i tak mi nie idzie, oni moga sobie pozwolic na imprezy i nauka przychodzi im z latwoscia bo maja naturalna inteligencje, sa interesujacy, ja jestem ciagle spieta i wszystko przychodzi mi z trudnoscia...

Gość gość
Wlosow nie tnij, faceci lubia dlugie wlosy

Gość gość
No to poświęć te lata na naukę. I nie patrz co inni mają, tylko popatrz co ty chcesz. Zrób listę marzeń, zacznij od najmniejszych i najprostrzych do zrealizowania. I buduj siebie powoli. W końcu poza tobą nikt cie nie ogranicza.

Gość gość
Najprostszych. Ale babola walnęłam. I nie patrz co ich kręci , tylko szukaj w sobie. Bo to ich marzenia, na tobie mogą się nie sprawdzić.

Gość gość
Jak bym o sobie czytał. Nie dość ze nie jestem inteligentny, to nawet matury nie zrobiłem. Mam 25 lat, nigdy nie pracowałem, nawet prawka zdać nie mogę, nigdy nie ****ałem. ani nie miałem kobiety. W dodatku mam spóźniony zapłon, powoli myślę.

Gość gość
Jak sie z samymi przebojowymi szmatami spotykasz :D

Gość gość
heh dzieki za rady. nawet nie wiem o czym ja marze tak naprawde, mam pustke w glowie. Ale to racja, ze to co daje im szczescie moze nie usatysfakcjonowac mnie... tylko wiecznie porownuje sie z innymi..

Gość gość
00:19 nie nazwalabym tych osob szmatami :( to naprawde fajne osoby,ktore wiedza czego chca od zycia. Zadne szmaty, predzej ja skoncze jako szmata.

Gość gość
a jaka to ona prace podczas studiow, ze ja tyle stac?

Gość gość
A co byś chciała robić , tak najbardziej na świecie?

Gość gość
No jaka praca, lata dawac doopy do Dubaju U mnie na uczelni co druga to cichodajka Kazda na wszystko stac taaaa hahahahah

Gość gość
wlasnie najgorsze jest to, ze nie wiem. To nie jest kwestia tego, co chce robic tylko tego, gdzie mnie przyjma :D bo najchetniej to bym... umarla we snie, wiem glupio.

Gość gość
00:27 sa naprawde utalentowane osoby, ktora znaja jezyki, studiuja za granica, nie musza dawac d upy za przeproszeniem.

Gość gość
To realizuj małe rzeczy. Widocznie jeszcze nie poznałaś siebie na tyle , aby określić co jest dla ciebie najważniejsze. I nie stresuj się tym. Ja dość późno wróciłam do marzeń z dzieciństwa. Ale to realzuję. Widocznie potrzebujesz czasu na samopoznanie.

Gość gość
jezyki, studiuja za granica, nie musza dawac d upy za przeproszeniem. Taaaaa buhahahahahah To mnie rozsmieszylas To nie spotykaj sie z elyta, ktora ma bogatych starych jak jestes biedna i srednio lub malo inteligentna O czym wy rozmawiacie w ogole ? :D

Gość gość
Akurat takie osoby spotykalyby sie z bezrobotna, 2/10

Gość gość
00:35 kazdy jest czlowiekiem, mozna z nimi o wszystkim pogadac, nie wywyzszaja sie wcale. ale oni nie maja kompleksow a ja tak :).

Gość gość
to sa starzy znajomi z gimnazjum/liceum,z ktorymi mam wiele fajnych wspomnien i tematow, mimo ze jestem glupsza, to cos nas polaczylo i mamy o czym gadac...

Gość gość
I jeszcze maja czas dla ciebie:D:D

Gość gość
generalnie pare osob mi powiedzialo ze mnie lubi, bo ich nie oceniam, czy tez bezrobotny czy z elyty kazdy jest dla mnie wart poznania.

Gość gość
I wszyscy studiuja zagranica:D:D:D Prowo

Gość gość
nie wszyscy,nic takiego napisalam. tylko to,ze nie sa d******* i dodam,ze nie maja super bogatych rodzicow. Czas maja bo w koncu swieta.

Gość gość
I stac ich na studia zagranica. Marne prowo. Studenciary zagranica zarabiaja grosze, oprocz dziwek i dilerow i innych cwaniakow. Takie sa realia.