Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasnie spotkalam sie ze swietna kolezanka i zdalam sobie sprawe jakie ze mnie

Polecane posty

Gość gość
realia sa takie, ze znam te osoby i nie podejrzam dziewczyn o prostytucje a chlopakow o dilowanie czy kradzieze, to sa ludzie, ktorzy ucza sie bardzo duzo,typowe nerdy, maja stypendia za wysokie wyniki... Moj Boze, jakie to forum jest negatywne :(

Gość gość
Stypendia hahahahah to grosze.

Gość gość
Nie narzekaj i nie porównuj się do innych. Ja spędziłam wiele lat na nauce i dzisiaj jestem panią swojego czasu podczas gdy większość moich kolegów i koleżanek ledwie przędzi a kiedyś byli tacy "och wspaniali". Za parę lat nadrobisz wszystko co teraz uważasz że straciłaś.

Gość gość
Stypendium to 450 zł. Na wyjazdy nie wystarczy, ale na ciuch czy reastaurację tak

Gość gość
olej hejterów,ja mam bardzo podobną sytuację :p szczerze myslałam,że tylko ja sie tak wstydzę.. a stypendium to niekoniecznie 450 zł,moja koleżanka ma 1000 zł za najlepsze wyniki :P ale tym bardziej doceniam tych co mnie lubią.. za to,że mnie lubią za to jaka jestem a nie oceniają że skoro coś mi nie idzie,odniosłam porażkę na tle edukacyjno/zawodowym to znaczy,że jestem do odstrzału :P u mnie to też starsze znajomości,z gimnazjum,z internetu ale z czasów liceum i ze studiów,które rzuciłam. jutro napisze moze coś więcej bo zaraz ide spać. :) nie przejmuj sie tymi co tu piszą,nie warto :)

Gość gość
a dlaczego mieliby nie mieć czasu na spotkania koleżeńskie? jasne,że mają go mniej ale przecież nawet najwieksze kujony mają czas wolny ;) a jak mają facetów to nie znaczy,że są bluszczami które nie mogą sie ze znajomymi widywać.

Gość gość
Do wszystkich tych, którzy posądzają studentki mające kasę o nieprzyzwoitości: Pieprzcie sie zawistnicy! Studiuje prawo dziennie na 4 roku i od początku łącze to z praca 3 razy w tygodniu jako kelnerka. Rodzice zapewniają mi utrzymanie, a na przyjemności i podróże zarabiam sama. Da sie. Uczciwie.

Gość gość
gość dziś a dlaczego mieliby nie mieć czasu na spotkania koleżeńskie? jasne,że mają go mniej ale przecież nawet najwieksze kujony mają czas wolny oczko.gif a jak mają facetów to nie znaczy,że są bluszczami które nie mogą sie ze znajomymi widywać X Bo kujony (ja do takich należałam) mają inny rodzaj spędzania czasu.( Czytaj: nudny), w postrzeganiu tych balujących. A facetów mają tak samo flegmatycznych (czytaj: postrzegane w taki sposób przez tych baluących) że szkoda się tłumaczyć.

Gość gość
Tez mam takie cudowne życie :) zaraz się bronie co roku od 18 r.z. wyjeżdżam w wakacje do roboty przywoze okolo 14-16 tys w zależności czy jest to Anglia czy niemcy w Niemczech pracowałam jako opiekunka wiec za nic nie placilam, w tym roku się bronie, mieszkam z chlopakiem od początku studiów , jest cudownym inteligentnym i pracującym mężczyzną , wypisz wymaluj :)) a daje sobie radę bo lubie być kimś, staram się o to, nie boję się i idę ciągle na przód, ok teraz nie pracuje bo to jest czas dla mnie , nie chce mi się. Pisze pracę i korzystam z życia, w wakacje znowu jadę do roboty a jak wrócę już gdzieś się zatrudnie w moim.mieście :) dla chcącego nic trudnego zawistni ludzie :)

Gość gość
A w dodatku żeby wam dopiec jestem bardzo atrakcyjna :) co mi tam. Nie będę udawać ze tak nie jest i wiem , że zaraz ktos napiszę ze kwestia gustu, ale są ludzie mający taką urodę o której nie można powiedzieć inaczej jak tylko ładny, atrakcyjny itp itd dodam, że w domu zawsze miałam wszystko nie tak jak powinno być, ale nauczyłam się wybaczać, nie wspominać złych rzeczy i pokazywać komus sens życia, w rodzinie mówią na mnie pani psycholog, choć studiuje kierunek związany z finansami,bankowościa...po prostu nauczyłam się być silną i nie dawać sobie w kaszę dmuchać, nikomu nie zazdroszczę , jeśli już to samej sobie i wiem że kiedy będę mieć dziecko to będzie dumne, że to ja je urodziłam i wychowałam :) trzeba znać swoją wartość i miec w d***e ludzi, którzy próbują ci dołki podkopywac , zbić z prawidlowego toru

Gość gość
Mi nie dopieczesz bo wiem że uroda przemija a to, co masz w głowie, pozostaje do końca życia. Im więcej wiedzy, tym lepsze prospekty.

Gość gość
Tak sobie tłumacz, A po śmierci każdy głupi jest , a nawet i na starość człowiek nie ogarnia, traci zmysły, pamięć, wiedza tak naprawdę jest równie ulotna co uroda, więc nie masz co się pocieszać, poza tym ja jestem nie dość że ładna i zaradna, to jeszcze młoda i inteligentna , niczego mi nie brakuje..I tu pewnie ktoś napiszę,że może pokory..heh ja wiem swoje, a wy dalej się oszukujcie, zmarnowane babsko zaniedbane to żółc do końca swoich lat, tylko pluje jadem na innych, to jest dopiero poracha

Gość gość
Do wszystkich tych, którzy posądzają studentki mające kasę o nieprzyzwoitości: Pieprzcie sie zawistnicy! Studiuje prawo dziennie na 4 roku i od początku łącze to z praca 3 razy w tygodniu jako kelnerka. Rodzice zapewniają mi utrzymanie, a na przyjemności i podróże zarabiam sama. Da sie. Uczciwie. Hahahah juz sie kelnerka probuje wymadrzac. Prostytutki tez pracuja uczciwie hahaha Ty tez sie prostytuujesz, malujesz usta na czerwono dla klientów za marne pare groszy napiwku

Gość gość
Zresz tez za nic? :D to bardzo male pieniadze na caly rok....

Gość gość
Do tej przekonanej o wlasnej urodzie - mozna powiedziec, ze masz urode przasna :D wsiury zawsze gadaja jakie nie sa pikne:D:D

Gość gość
Doprawdy małe ?:D wiedziałam,że zaraz jakas zagubiona owieczka się doj***e :) pomysl, jeśli niektórzy zarabiają miesięcznie 2tys a ja za 3miechy mam te 14-16tys to uważam, że nie jest to mało :) a skoro sobie daje radę i nie oszczędzam na siebie to znaczy , że sumka całkiem przyzwoita jak na studentkę do tego inteligentną :) także wal się

Gość gość
Przasna ? Heh...wiesz , też tak zawsze myślę o kimś kogo nie widzialam nigdy, a mogę jedynie czytać jego komentarze, jednak zaraz stwierdzam.iż tacy jak ja również.tu mogą siedzieć :) nie musisz mi wierzyć , jestem piękna :) jedynie mogę.dodać ze pracowałam kiedyś specjalnie dla sieciowek , twarz mam jak z gazety,ciało..mogłabym przytyć , ale co tam , na to mam jeszcze czas :)

Gość gość
A pieniądze mają mi starszych na zaledwie 8miechow bo zaraz wracam do pracy także naucz.się myśleć logicznie, skoro pisze ze pracuje w wakacje to znaczy , że te pieniądze nie mają mi starczac na cały rok czyt. 12-miesięcy...Ale niektórzy to tępaki, podobny komentarz do tego gdzie niby uroda jest ulotna,a wiedza zawsze z nami heh:D

Gość gość
gość dziś Tak sobie tłumacz, A po śmierci każdy głupi jest , a nawet i na starość człowiek nie ogarnia, traci zmysły, pamięć, wiedza tak naprawdę jest równie ulotna co uroda, więc nie masz co się pocieszać..." X Odwdzięczam się podobnym za nadobne. Apropos zarobków, nie dorastasz mi do pięt ale mniejsza z tym. zyj i ciesz się chwilą.

Gość gość
Myślę , że skoro o tej porze siedzic to zdecydowanie do pięt ci nie dorastam :D jesteś jakby to ci przekazać..troszkę żenująca, co mi po twoich urojonych zarobkach, a nawet gdyby to spokojnie młoda jestem 23lata studia skończę i 16tysi będzie dla mnie niczym, mój facet ma kasę a nigdy w życiu by nie był tak prymitywny jak ty :) ja w przeciwieństwie do ciebie nie porównuje się z innymi,lecz mówie i pisze jak moje życie wygląda naprawde, a ty niestety żyjesz złudzeniami i w zaklamaniu..współczuję ci życia nawet nie mając okazji cię poznać, już widać jaka jesteś niedorobiona

Gość gość
gość dziś Myślę , że skoro o tej porze siedzic to zdecydowanie do pięt ci nie dorastam smiech.gif jesteś jakby to ci przekazać..troszkę żenująca, co mi po twoich urojonych zarobkach, a nawet gdyby to spokojnie młoda jestem 23lata studia skończę i 16tysi będzie dla mnie niczym, mój facet ma kasę a nigdy w życiu by nie był tak prymitywny jak ty usmiech.gif ja w przeciwieństwie do ciebie nie porównuje się z innymi,lecz mówie i pisze jak moje życie wygląda naprawde, a ty niestety żyjesz złudzeniami i w zaklamaniu..współczuję ci życia nawet nie mając okazji cię poznać, już widać jaka jesteś niedorobiona X No cóż, nic nie poradzę na to że twoja błyskotliwość jest bardziej żenująca od mojej bo widzisz kotku...istnieje coś takiego jak różnica czasu. Nie polegam też na finansach "mojego faceta" jak ty. Nie muszę. Na tym polega moja finansowa wolność że mogę sobie pisać tutaj albo gdzie mi się żywnie podoba bo to zaleta mojego zawodu. Jestem od ciebie o 4 lata starsza i twoimi 16-stoma "tysi" wycieram buty. Więc nie wiem która z nas jest "niedorobiona" bo ja WIEM co już mam a nie, co będę mieć.

Gość gość
zawsze musicie się kłócić? nikogo nie obchodzą wasze urojenia i przechwałki. zjadłyście temat autorce bo wasze ego nie mieści się w innych topikach? :p

Gość gość
I tak zdechniesz, niewazne czy ladna czy brzydka. Przynajmniej pod tym wzgledem bedzie sprawiedliwie. Wiec to co robimy nie ma najmniejszego sensu......

Gość gość
Fortuna kołem sie toczy raz na wozie , raz pod wozem :)

Gość gość
Co do wiedzy to gowno prawda. Zapytaj kazdego ile pamieta ze szkoly po powiedzmy 10 latach. Najprostsze rzeczy tak i to co ciagle cwicza, reszta wyparowala. Wiem po sobie. Po 10 latach poszedlem do szkoly bo kiedys przerwalem i wielkie gowno. Na matmie siedze jak debil bo gowno pamietam i rozumiem. Dobrze ze mozna na egzaminach sciagac bo nie chce mi sie tego wszystkiego uczyc :D

Gość gość
Tak sobie tłumacz, A po śmierci każdy głupi jest , a nawet i na starość człowiek nie ogarnia, traci zmysły, pamięć, wiedza tak naprawdę jest równie ulotna co uroda, więc nie masz co się pocieszać, poza tym ja jestem nie dość że ładna i zaradna, to jeszcze młoda i inteligentna , niczego mi nie brakuje..I tu pewnie ktoś napiszę,że może pokory..heh ja wiem swoje, a wy dalej się oszukujcie, zmarnowane babsko zaniedbane to żółc do końca swoich lat, tylko pluje jadem na innych, to jest dopiero poracha A ty przyszlas sie tu przechwalac buahahah Ja prdl Mialam takie k****y w LO Jak dobrze, ze juz ich nie widze Juz sobie wyobrazam ciebie "Bede, bede, jezdem zaradna, jezdem pinkno, najpinknijszo we wsi " Ktos ci napisal, ze masz przasna urode bo jestes prostaczka, masz bardzo prostacki styl wypowiedzi pomimo studiow haha Przywozisz 12-14 tys pracujac w Anglii? :D minimalna to £800-900 na miesiac, odejmij zarcie, pokoj, jakies przyjemnosci, polskiej wsiurze na sezon nikt wiecej nie da, myslisz, ze my zycia nie znamy.... Oj marzycielka facet cie utrzymuje

Gość gość
Akurat będąc w opiece nie płaci się ani za wyżywienie ani za mieszkanie,więc owszem jest to możliwe , ze tyle przywozi :/ najpierw się sam dowiedz a potem komentuj

Gość gość
Do tej co niby śpi w kraju z różnica czasową.. tak jak już komuś napisałaś , żyj w takim razie chwilą heh po części widzę że łatwo ci przychodzi zniżanie się do zachowania kogoś kto pisał by prowokować, a niby taka jesteś ustawiona i naprawdę siedzisz tylko na kafe kiedy masz wolny czas ? Boze ludziom to już brakuje zainteresowan, gdybym miała tyle siana to nie przyszło by mi do głowy na kafe siedzieć, więc da sie zauważyć, że masz lekki i przerost formy nad treścią, ale co mi tam...żyj chwilą

Gość gość
Ja tu siedze, zeby sie dowartosciowac. Cos mi sie zdaje, ze teraz byle kogo na opiekunke nie biora, trzeba miec kwalifikacje studentko mitomanko :D