Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wietnamskie bydło w Polsce należy deportować

Polecane posty

Gość gość

Wietnamczycy będący w Polsce nie zasługują na nic więcej. Jak u większości azjatów ich mentalnośc nie przystaje do mentalności europejskiej. Kłamstwo i oszustwo to ich wrodzone cechy. Stąd ta izolacja. Ile razy da się pan oszukać przez tego samego człowieka? Raz , dwa, no może trzy razy. W końcu nie chce pan mieć z nim nic do czynienia. Ci ludzie nie chcą się asymilować z polskim społeczeństwem , wiec dlaczego mają żyć na jego koszt? Jestem za deportacją takich osobników. Wiem co piszę . Sprowadziłem i zatrudniłem 13 wietnamczyków. Zapłaciłem za przelot, poniosiłem koszty utrzymania, zakwaterowania , zapewniłem godziwe wynagrodzenie na poziomie polskich pracowników. Na 13 pracowników uciekło 12-tu. W tym 5 osób w ciagu pierwszego tygodnia po przylocie. Więc? Wiec na usta pchnie się jedno. Każdy wietnamczyk to oszust i krętacz. Natomiast dlaczego ich Służby tak z nimi postępują? Bo po prostu z nimi inaczej się nie da. http://www.benviet.org/w-centrum-uwagi:goscie-czy-intruzi

Gość gość
tez doswiadczyłam nieuczciwosci z ich strony , wynajmujac mieszkanie sa aroganccy, bezczelni , probuja oszukiwac , nie placą w terminie itd. zmieniłam opinie o nich i nigdy wiecej nie zrobie tego bledu i nie bede z nimi wchodziła mw zadne uklady

Gość gość
chińskie też, bo za dużo ich tu :P

Gość gość
Moim zdanie, w Polsce imigrantów jest stowczo za dużo. Należy spowolnić ich napływ i wyrzucić na Zachód część z tych co tu są.

Gość gość
Dpmwhawm