Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego klamiecie ze zemsta nie daje ulgi?

Polecane posty

Gość gość

Bo mi daje za kazdym razem po dobrze przeprowadzonej zemscie czuje duza ulge

Gość gość
czym sie rozni milosc od nienawisci? Milosc bardzo duzo obiecuje od poczatku ale zazwyczaj niczego nie spelnia zostaje ci tylko zlamene serce milosc zawodzi twoja nadzieje przwie zawsze Nienawisc nigdy niczego nie obiecuje ale jest bardzo hojna i daje wiele za niewiele a na koncu przyjemnosc z msciwej satysfakcji Nienawisc nie daje ci zadnej nadzieji ale nie zwodzi prawie nigdy

a kto powiedział, że nie daje ulgi? tylko po prostu to jest szkodliwa droga, narkomanowi kolejny zastrzyk też daje ulgę, a nikt nie twierdzi, że wszystko jest ok.

Gość gość
Logicznie myśląca osoba wie że zemsta nie ma prawa bytu, chyba że ktoś umyślnie zabił kogoś ukochanego/chanej albo pupila to w takich sporadycznych przypadkach nie ma zmiłuj się.

Gość gość
Ja tam bede sie mscic jesli ktos mi zajdzie za skore

Gość gość
A Ty brokeninsise trzesiesz dupa se strachu ? D

A Ty brokeninsise trzesiesz d**a se strachu ? D x no coś Ty, wszystkie moje ofiary już pięknie rozłożone w brzuszku, więc nie ma denata;)

Gość gość
brokeninside87 dziś hyba że ktoś umyślnie zabił kogoś ukochanego/chanej x na to jest sąd X X Jest i nie ma. Gdyby ktoś umyślnie skrzywdził mojego ufnego ludziom i zwierzakom psiaka tylko dlatego że tak mu się podoba, obdarłabym człowieka ze skóry. Jeśli chodzi o zwierzęta, sąd jest śmieszny. Gdyby ktoś zgwałcił moje dziecko, uwierz, jestem w stanie dokonać najokrutniejszej kary. Sąd może mnie w duuupę pocałować bo podobnie jeśli chodzi o zwierzaki...ktoś posiedzi parę miesięcy zamiast lat.

Gość gość
Ja polecam Ulgix! Magda Gessler