Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jołki_połki

jak to jest dziewczyny, że w wieku 33 lat tak wiele jest samotnych

Polecane posty

Gość jołki_połki

33 lata, piękny wiek, wiek jak to powiadają 'chrystusowy' i mnóstwo, wiele, sporo kobiet dojrzałych , pięknych i zadbanych jest samotnych a często przed swoim nazwiskiem jest przydomek 'mgr' Zuzanna Kic albo 'doktor' Maria Piczywąs lub nawet 'profesor nadzwyczajny' Dorota Klucha , nie chodzi o imiona, nie chodzi o nazwiska, chodzi o samotność kobiet a często , gęsto kobieta w wieku 33 lat bardzo piękna i zadbana dorobiła się własnego mieszkania lub domu z ogródkiem dobrej klasy auta przed domem oraz ma świetną pracę i zarobki i nagle sama widzi, że to jest i tamto też ale zaczyna czegoś brakować w domu i na widok koleżanki z bliźniakami na ulicy zaczyna się zachowywać trochę dziwnie , czyli jak dziwnie ? dziwnie, czyli zaczyna koleżance zwyczajnie zazdrościć tych bliźniaków i zaczyna się kobieta zastanawiać, gdzie i kiedy popełniła błąd ? a przecież każdego roku , wybierzmy sobie powiedzmy rok 1985 urodziło się w Polsce tyle samo dziewczyn i chłopców , czyli 50/50 tyle samo trafiło do żłobka i do przedszkola , 2 procenty rocznie urodzeń to lesbijki i geje 0,1 procent urodzeń rocznie to hermafrodyty , czyli generalnie nie jest źle i nie odbiegamy od normy w szkole podstawowej nadal jest 50/50 , w gimnazjum jest podobnie i gdy jest wybór szkoły średniej to wielu facetów idzie do szkół zakonnych i zaczyna facetów ubywać , nagle się okazuje, że było 50/50 a po szkole średniej jest 30/50 i w ogromnym mieście na 100 kobiet jest 60 - 70 facetów , facet ma żonę i kochankę i to zaczyna być normą w Warszawie, Krakowie, Gdańsku, Poznaniu, Katowicach itd. natomiast wiele kobiet jest samotnych i nawet Święta mają samotne , ciekawy jestem dziewczyny , jak to odczytujecie, jak to rozumiecie, że w wieku 33 lat jesteście same i samotne , czy czujesz, że popełniłaś jakiś błąd życiowy ?

Gość gość
Moj życiowy błąd to związek 6 letni w którym nie zachowałam czystości. Po tylu latach ukochany sie znudzil mną a i nie ukrywam ja nim rowniez i rozstaliśmy się z jego inicjatywy. Moim błędem było to, że dostal wszystko kiedy tylko ze soba chodzilismy. Teraz wiem, ze daje sie deseru przed obiadem... Gdybym zachowala czystosc wowczas mielibysmy relacje glebsze a i on bylby bardziej skory do slubu ... Bo ciagnęłoby go do deseru ;)

Gość gość
Te statystyki nie ukazują najpoważniejszego problemu. 90 % ludzi opuszczających Polskę to faceci w wieku 25-30 lat. Tego są już setki tysięcy. Jadąc tramwajem, autobusem, widzę prawie same dziewczyny. Krajobraz jak po wojnie

Gość przerost tresci nad forma
Gdybym zachowala czystosc wowczas mielibysmy relacje glebsze a i on bylby bardziej skory do slubu ... Bo ciagnęłoby go do deseru >>idiotka. i co teraz bys była po rozwodzie w identyczniej sytuacji jak jestes. gdyby szczesliwe zwiazki zalezaly od tego kiedy ktos deser dostanie to wsrod ortodoksyjnych katolikow nie byloby rozstan, rozwodow nie wspomne juz o przemocy :D a jak niektorych obserwuje to dochodze do zgola odmiennego wniosku.

Gość jołki_połki
gość dziś Te statystyki nie ukazują najpoważniejszego problemu. 90 % ludzi opuszczających Polskę to faceci w wieku 25-30 lat. Tego są już setki tysięcy. Jadąc tramwajem, autobusem, widzę prawie same dziewczyny. Krajobraz jak po wojnie xxxx masz rację , jesteś świetną obserwatorką życia publicznego , faceci zwyczajnie zniknęli i w komunikacji miejskiej są same kobiety , czasem wsiądzie na przystanku jakiś zbieracz złomu , wiem po II Wojnie Światowej królowa brytyjska wydała dekret aby na Wyspy przybywali kolorowi do pracy w UK , ponieważ w UK zginęło w czasie wojny bardzo wielu facetów , w Polsce nadal przemysłu brak , przemysł nie istnieje, więc faceci jadą tam, gdzie jeszcze można zarobić pieniądze , wkrótce w Polsce zostaną same kobiety i przyjadą Muslimy do Polski , chyba to był PLAN , który zostanie wykonany na 100 procent !

Gość gość
bo nie są dziewicami. a więc już przestają być kobietami, które się na cokolwiek nadają

Gość jołki_połki
ale jaki to ma związek kobiety , która już nie posiada błony dziewiczej i ataku Muslima na polską dziewczynę ?

Gość jołki_połki
dziewczyna. dziewica

Gość gość
Bo te 30-dziestki to antyspołecznie chodowane dziwolągi. Faceci i dziewczyny. Za bardzo wsiąknięci w wirtulaność niż realne życie. Niektóre są za mądre żeby brać byle jakie gacie z poślizgiem żeby to to niańczyć. Faceci w podobnym wieku są na etapie raczkowania (są wyjątki) to po kiego diabła szukać sobie hemoroida na dooopie albo szczeniaka żeby mu pieluchy zmieniać?

Gość gość
A więc walka o polskich przeciętniaków, którzy nas nie obronią przed muslimami. :D

Spotkałem wiele kobiet. Z żadną bym się nie ożenił. Chciwe, złośliwe, głupie, bez zasad, brak pasji i zainteresowań, bez honoru, egoistki, egocentryczki, histeryczki, manipulatorki, zimne ryby, zdziry. Nie mówię, że faceci są dużo lepsi. Ale jesteście miłe, dobre kochane - tylko jak czegoś chcecie.

Gość gość
Jak jesteś wart, to chcemy, a jak jesteś palantem to nie chcemy. Proste.

Gość Michał121212
To bardzo proste. Psycholog ewolucyjny David Buss zrobił badania z których wynikało, że: 1) Kobiety chcą mężczyznę który jest lepszy od nich (więcej zarabia nawet jeśli same są na kierowniczym stanowisku, który jest lepiej wykształcony nawet jeśli one same maja doktora habilitowanego itd.). Same żeście się wp*********y w kozi róg rywalizując z facetami. 2) Wszędzie karierowiczki, rywalizujące z mężczyznami o zarobki i stanowisko, puszczające się... mężczyźni potrzebują kobiet a nie mentalnych facetów w damskich ciałach! 3) brak dziewic - żaden prawdziwy mężczyzna nie chce być po kimś, a zawsze chce być pierwszym, a skoro nie ma dziewic to wolimy być sami.

Gość gość
facet ma żonę i kochankę i to zaczyna być normą w Warszawie, Krakowie, Gdańsku, Poznaniu, Katowicach itd. x NO właśnie...w tym tkwi sedno. Po co kobieta ma się wiązać, jak facet będzie ją zdradzał, nie szanował itd. Powiedzmy sobie szczerze, ile jest naprawdę szczęśliwych związków? Wiele osób jest ze sobą właśnie ze strachu przed samotnością, przed opinią innych, bo dzieci, bo kredyt itd. A kobieta, która ma dobrą pracę, jest niezależna finansowo, ma dom, auto itd. nie potrzebuje faceta byle jakiego, tylko szuka tej prawdziwej miłości. Nie chce być z kimś tylko po to, aby być, ani po to, żeby łatwiej było się np. utrzymać, bo sama daje sobie świetnie radę. Nie weźmie faceta nieudacznika, z nałogami itd. Znowu jak facet zadbany, z pozycją i pieniędzmi, to często z wiernością u niego jest problem. Także sami widzicie, że znaleźć prawdziwą miłość to na prawdę nie jest prosta sprawa.

Gość gość
i na widok koleżanki z bliźniakami na ulicy zaczyna się zachowywać trochę dziwnie , czyli jak dziwnie ? dziwnie, czyli zaczyna koleżance zwyczajnie zazdrościć tych bliźniaków i zaczyna się kobieta zastanawiać, gdzie i kiedy popełniła błąd ? x Tak, tylko koleżanka z bliźniakami może mieć np. męża alkoholika, który ją bije, musi się sama zajmować dziećmi i domem, wiecznie nie ma kasy. Dalej jest czego zazdrościć?

"A kobieta, która ma dobrą pracę, jest niezależna finansowo, ma dom, auto itd. nie potrzebuje faceta byle jakiego, tylko szuka tej prawdziwej miłości. " Nie. szuka mężczyzny który będzie miał dwa domy dwa auta i dwa razy więcej kasy, potwierdza to bardzo wiele badań socjologicznych. :)

Gość gość
Michał121212 dziś "A kobieta, która ma dobrą pracę, jest niezależna finansowo, ma dom, auto itd. nie potrzebuje faceta byle jakiego, tylko szuka tej prawdziwej miłości. " Nie. szuka mężczyzny który będzie miał dwa domy dwa auta i dwa razy więcej kasy, potwierdza to bardzo wiele badań socjologicznych. usmiech.gif x Niekoniecznie. Ale powinien być na tym samym poziomie materialnym. Kobieta zaradna, wykształcona i z pozycją nie weźmie sobie nieudacznika, bo nie potrzebny jej balast, tylko ktoś, z kim razem będzie szła przez życie.

Gość gość
obie byle polskie panie premier sa zaradne,wyksztalcone i z POzycja,ale czy z tego POwodu interesujace dla mezczyzn?Watpie.

Gość gość
mój życiowy błąd to zryta psychika, chociaż teraz jest ok, to nie mam ochoty na związki, lubię wracać do pustego mieszkania, wychodzić i wracać kiedy chcę, poza tym mam mnóstwo stresu w pracy i nie miałabym ochoty na kolejny stres w postaci faceta który prawdopodobnie by mnie zdradzał

Gość gość
michal po co tu siedzisz 33 latki to juz na pewno nie dziewice wiec nie wiem czego tu szukasz

Gość gość
ten cały debilny michałek nie ma szans na żadną kobietę w realu więc przesiaduje na kafe i tu wylewa swoje frustracje :D

Gość gość
Ale czego mam zalowac? Moja wina ze nie spotkalam wczesniej odpowiedniego partnera? Problem jest w facetach, malo ktory z wygladu i psychiki nadaje sie na zwiazek. Wiekszosc wolnych facetow po 30 siedzi u mamusi, maja prace za 1500zl, albo stoczyli sie na dno - sa alkoholikami. Ci normalni to rzadkosc. Zas kobiety po 30 maja swoje mieszkania, funkcjonuja normalnie. I to nie chodzi o to ze te panie robily kariery, po prostu wina jest w wychowywaniu facetow.

Gość gość
funkcjonuja normalnie choc czesto sa nienormalne

Gość gość
Ja zauwazylam ze to wlasnie "szczesliwe" mezatki pluja jadem na singielki. A singielka jest przeciez mocniejsza psychicznie bo woli byc sama, a za byle kogo zawsze!mozna wyjsc za maz.

Gość gość
A i jeszcze jedno. Pracuje w sklepie osiedlowym. Niby normalne osiedle, a 70% klientow to faceci kupujacy codziennie albo kilka piw albo setke badz dwusetke wodki

Gość gość
Jolki polki to erotoman gawędziarz

Gość gość
hejka jołki_połki 👄

Gość gość
Stare panny sa wredne i brzydkie ot co :)jakby te33latki byly wesole i spontaniczne to by znalazly czy to mlodszego czy w swoin wieku. Mam w otoczeniu 3 stare panny, wszystkie wredne, zamkniete, mentalnie sa na etapie 12latki:/ czesc nie odpowiedza, na impreze nie pojda, wzrok w ziemie i obgadywanie innych to jest ich styl..