Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luban08

witam. potrzebuje porady w sprawie dziewczyny

Polecane posty

Witajcie nie jestem jakimś tam forumowiczem ale potrzebuje porady co do dziewczyny bo sam ogólnie nie potrafię się odnaleźć. Otóż sprawa wygląda tak: jakiś czas temu ze znajoma która znam od 2 lat z sieci postanawiamy być para. Na początku było wszystko fajnie kontakt itp sprawy bo ja ogólnie jestem za granicą. Od kilku tygodni słyszałem od niej tylko, że nie ma czasu ani napisać a tym bardziej porozmawiać. Mimo usilnych starań i dzwonienia sytuacja się nie zmieniła wiec napisałem do niej, że jeśli w końcu nie znajdzie dla mnie czasu to to nie będzie miało dalej sensu. Od tamtej pory cały czas odrzuca moje połączenia. Mówiła mi, że zależy jej na mnie i bardzo chce być ze mną i mi na niej zależy. Jest ode mnie 5 lat młodsza ale jej to nie przeszkadza. Boję się, że wszystko zepsułem. Strasznie mi zależy. Chce w najbliższym dostępnym wolnym tygodniu w pracy polecieć do PL i z nią porozmawiać. Uważacie, że to dobry pomysł? Ogólnie jestem tu sam nie mam znajomych i ona była jedyną osoba z jaką mogłem porozmawiać ale gdy zaczęła nie mieć czasu dla mnie po prostu chyba ześwirowałem. Ona pracuje od chyba 10 do 20 jako niania. Ja pracuje od 16,30 do 1 w nocy. Troszeczkę się mijamy ale na przerwach zawsze do niej dzwoniłem i zawsze połączenie było odrzucone. Co robić, jak do niej podejść, jak odzyskać?

Nie toleruje u dziewczyn nieodpisywania. A nieodbierania telefonu nie wybaczyłbym. Źle to wróży na przyszłość. Ja bym ją olał. I to dawno.

chciałbym z nią najpierw wyjaśnić ta sytuacje czemu itd. bo naprawdę mi zależny. Chce zawalczyć ale czy to będzie miało sens?

Gość gość
Lepiej sobie odpuść. Związki na odległość cięzko utrzymać, a skoro już na samym początku sa problemy, to po co? Nie odbiera, nie odpisuje i najważniejsze NIE MA CZASU-jeśli ktoś mówi coś takiego to oznacza, że owszem nie ma czasu, ale dla CIEBIE. Zachowuje się jak dziecko, chcesz być z kobieta, czy dzieckiem?

Gość gość
Również ciekawe artykuły można znaleźć na stronach Zobacz całość: 7 grzechów głównych nianiwww.warszawaniania.pl Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ?www.warszawaopiekunka.pl Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka?www.nianiapraca.pl Opiekunka na wakacjewww.krakowopiekunka.pl Szukając niani – sprecyzuj swoje oczekiwaniawww.opiekunkadodzieckakrakow.pl Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole?www.opiekunkadodzieckapoznan.pl Niania z zamieszkaniem we Wrocławiuwww.opiekunkiwroclaw.pl Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim?www.opiekunkalodz.pl Jak wybrać odpowiednią opiekunkęwww.opiekunkalublin.pl