Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisaj mija mi wlaśnie 7 rok bez seksu i bez zwiazku

Polecane posty

Gość gość

:) mam30 lat jestem kobieta

Gość gość 33letni
skąd jesteś? :)

Gość Dorota po40tce
Dziewczyno, straciłaś najlepsze lata młode lata przed30tką . Echhh..

Gość gość
stracilam? ze nie dalam się pukać jakiemuś osłowi? przynajmniej mam do siebie wciaż szacunek;)

Gość gość
W koncu znajdziesz miłość w koncu jest tylu facetow na swiecie :) A zycie jest dlugie wiec jeszcze to nadrobisz

Gość gość
No słabo, bo już piękniejsza nie będziesz

Gość gość
Życie zaczyna się po 60

Gość gość
Chyba coś nie tak z tobą, 7 lat? Przecież seks to normalne potrzeby każdego człowieka, a ty piszesz że nie chcesz żeby cię jakiś frajer pukał...

Gość gość
eks byl moim pierwszym i jedynym facetem w zamian za milosc i wiernosci i pierwszy wspolny raz dostalam zdrade, oszustwo i przemoc nigdy się nie zwiąże z zadnym facetem trudno, mialam swoja szanse na milosc i seks-nie wypalilo dzieci mieć nie chce, pracuje, radze sobie jakos w zyciu, nie zaufam nikomu wiecej, nie bede pusta lalą do pukania, nawet ten komentarz, że piekniejsza nie bede pokazuje czego faceci chca, to sobie szukajcie mlodych i pieknych:) ja juz kompletnie zobojetnialam

Gość gość
dzisiaj akurat mi sie to przypomnialo i jestem co ciekawe w polowie cyklu wiec mam lekka chęc ale na szczescie za 2 dni to minie;) i bede miec spokojna reszte miesiaca

Gość gość
O! ja też tak mam w maju minie siedem lat już żadnej nie zaufam

Gość gość
mn njnj

Gość gość
połowa cyklu to kiedy jest?/ jak macie owulacje?

Gość gość
pierwszego miesiaczka 14stego dni plodne (plus 2 dni w te i wewte)

Gość gość
To pozostaje mi tylko współczuć.

Gość gość
czego wspolczuc? ze sie dobrze prowadzi? ze nie łapie syfa? ze nie zajdzie w niechciana ciaze?

Gość gość
Już skończcie z tym dobrym prowadzeniem się, prawda jest taka że jak ktoś ma tak długą abstynencję, to albo nie ma powodzenia i nie miał okazji, albo ma tak wygórowane wymagania, że żaden z poznanych facetów ich nie spełnia, albo jest to kobieta zakompleksiona i wstyd ją skutecznie hamuje, jest jeszcze opcja z bardzo niskim libido. A to że ktoś uprawia seks nie musi oznaczać puszczalstwa i ryzyka załapania syfa, bo można mieć do tego jednego partnera przez lata, a w ciążę przez przypadek to zachodzą tylko idiotki które nie potrafiły przypilnować siebie i faceta.

Gość gość
"seks to potrzeba każdego człowieka" je/bnij się w pusty łeb zwierzaku zdewociały

Gość gość
gość dziś poł polski jest z wpadek czyli pol polski masz idiotow i idiotek:) zobacz jakie paszczury maja mezow i dzieci

Gość
@ gość dziś czego wspolczuc? ze sie dobrze prowadzi?..<< A czego wlasciwie ona chce zakladajac ten temat? Wspolczucia? Pochwaly? Bo zadnego pytania nie zadala.

Gość gość
"Przecież seks to normalne potrzeby każdego człowieka" sranie w banie. to tak samo jakby powiedzieć że każdemu potrzebne jest dziecko. człowiek sam decyduje co robi z własnym popędem. niektórym w zupełności wystarczy zrobienie sobie samemu dobrze, inni są mniej lub bardziej aseksualni (takich ludzi jest więcej niż wam się wydaje, ale mało kto się do tego przyznaje) tj. odczuwają popęd, ale nie jest im potrzebny drugi człowiek do zrealizowania go. nie wszystkim seks jest do szczęścia potrzebny.