Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko wrzeszczy od porodu przez 25 lat

Polecane posty

Gość gość

dziecko urodzi się, rozerwie matke i pierwsze co otwiera to nie oczy tylko ryło ktore zaczyna drzec przez jakies 18 lat. tak że uszy pękają. Potem doi matkę i wrzeszczy. Czekają tylko bunt dwulatka, histerie, wieczne użeranie sie z przedszkolakiem, pierwsze wyzwiska, bunty, wrzaski i oskarżenia na ulicy, potem awantury... i tak jakies 20 lat. Mam jedno dziecko teraz pięcioletnie i widze że jakbys nie wychowywał to i tak masz przerąbane... jeśli ktos sie nadaje do rodzicielstwa musi lubić hałas, lubić służyć komuś bezinteresownie 24h/dobe, spelniac wszystkie zachcianki, nie mieć żadnych praw, byc posądzanym i oskarżanym, byc bitym i kopanym, by potem na koncu zostac wstretna tesciowa... pierdziele takie cos wiecej dzieci miec NIE CHCE. Jeszcze jakbym miala wlasny pokoj a tak w tajkich warunkach mieszkaniowych jakie mam to jest jeden jazgot i uzeranie sie... KOSZMAR!

Gość gość
up

Gość gość
Ja jestem opiekunka, wiec za nianczenie demona mi płacą, ale gdy wychodze z jego domu to się cieszę i współczujęjego rodzicom...

Gość gość
tak, a potem pojawiaja się reklamy i kampanie społeczne, jak to nie wolno bić dzieci, na których zalęknione cichutkie słodziutkie dzieci kulą się cichutko w strachu przed ręką oprawcy. Tylko że w rzeczywistosci to wygląda zgoła inaczej : to rodzic jest doprowadzony na skraj wytrzymałości psychicznej, a dzieciak jest rozwrzeszczany, wyzywający, często pluje, ubliża, kopie, tyranizuje i terroryzuje. Juz od najwcześniejszych lat. I nawet jeśli rodzic ojciec czy matka uderzą takie dziecko to wygląda to inaczej. Ja nie bronię tu takiej postawy ale kampanie powinny wyglądacv inaczej: najpierw scena pokazująca ubliżające WRZESZCZĄCE i grożące ci dziecko, niszczące dom, sprzęty, demolujące, a dopiero potem reakcja rodzica i np poodanie inengo rozwiązana - jaką karę zastosować, co innego mozna zrobić. Bo teraz rodzice są trochę bezradni, z każdej strony ZASZCZUCI!!!

Gość gość
E tam,ja często widze rodziców dających klapsa gdy bachor jest niegrzrczny ,to dla jego dobra. Mi w dzieciństwie babcia przetrzepala skore,bo nie zatrzymałam się przed przejściem. Dobrze zrobiła. Dzieci należy bic dla ich dobra. Klaps to nie katowanie. Takie chore interpretacje to tylko w skandynawii...gdzie z kolei dziecko można zgwałcić o ile się jest islamista ;-)