Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alez ja jestem samotna a mam dopiero 25 lat

Polecane posty

Gość gość

Ktos chce mnie jeszcze???

Gość gość
Desperatka?Staro wygladasz?

Gość gość
Jak 25 lat to DOPIERO, a jak mają 30-35 lat, to już mówicie stara! Egoistyczne i chore podejście!

Gość gość
Mlodo. W ogole jestem ladna ale bardzo biedna i nikt mnie nie chce przez to

Gość gość
Bo 35 to jest stara panna! A 25 to juz nie nastka ale jeszcze nie taka stara, bo wiadomo-szkola, praca to i lepiej nie miec nikogo wtedy. No i do rodzenia dzieci kobieta po 35 to juz tez slabo. Wiadomo, down itp

Gość gość
Z roku na rok będzie miała gorzej.

Gość gość
"Nie wiesz kiedy mówią Ci więcej nie zostało nic że cierpimy na próżno, nigdy nie przestawaj śnić o tym co przyniesie świt, na miłość nie jest za późno"

Gość gość
dziś Mlodo. W ogole jestem ladna ale bardzo biedna i nikt mnie nie chce przez t X Ale bzdury piszesz:o u kobiet ba pierqszym miejscu jest wygląd ,widzocznie jestes prowokatorem trolem

Gość gość
Wyglad u kobiet jest na pierwszym miejscu ale tylko dla debili, ktorzy mnie mie interesuja. Inteligentny facet z pozycja raczej nie zainteresuje sie "kopciuszkiem". Zycie to nie bajka. Kasa sie liczy nawet u kobiet.

Gość gość
Zagadka rozwiązana, nikt cie nie chce bo jesteś kretynką.

Gość gość
Nie,chodzilo mi o to ze jak facetowi sie podoba kobieta to nie przejmuje sie jej majątkiem,a u kobiet na odwrót.Dlatego jest pelno bogatych starcow z mlodymi kórrwiszczami

Gość gość
dziś Nie chrzań głupot, bo takie jak ty i tobie podobne będziesz miała 30 - 35 lat, to i tak będziesz mówiła na siebie, że jesteś młodziutka, bo jesteś egoistką wpatrzoną w siebie i ignorującą innych, po to aby zrekompensować własne braki, niedobory, niedoskonałości!

Gość gość
Znam taką narzekającą, a jak chcesz ją wyciągnąć z domu, pomóc żeby kogoś poznała to z obrazą mówi że sama sobie poradzi. Tyle, że to było kilka lat temu, teraz ma 35 lat i dalej siedzi w domu z nosem w książkach i czeka na księcia z bajki.

Gość gość
Tępaki! Nie mowie,ze samotna, bo brak faceta. Chodzi mi o brak znajomych...k***a wiadomo,ze nie znajde wspolnego jezyka z ludzmi,ktorzy swietnie sie bawia,*****aja, wyfaja kase rodzicow, nie pracuja tylko studiuja a ja z*********m od switu do nocy i nie mam kasy na studia. Co mam sluchac,ze jestem glupia,bo mam tylko srednie? Jestem samotna teraz,bo znajomi siedza w gronie rodzinnym a ja siedze sama na lawce w parku bo nie mam rodziny. To co? Mam se wysrac te rodzine? Co mam k***a zrobic!?

Gość gość
Nie masz narzekać, tylko oczarować normalnego porządnego faceta sobą i gdy go lepiej poznasz już będziesz pewna jego uczciwości i wierności to wskakujesz na niego i ujezdzasz.Skoro mowisz, że wygląd jest oki to problemem jest twój charakter i podejście do życia.Bo brak zamożności to tylko wymówka imo.