Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jusi85

Gdzie kupię markowe ekskluzywne okulary Versace, Tom Ford, Gucci ?

Polecane posty

Gość Jusi85

Wie ktoś gdzie kupie oryginalne okulary słoneczne w dobrej cenie ? Może tez być Dolce Gabbana lub Prada

Gość gość
Oryginalne i w miarę w dobrej cenie to tylko ten butik https://havana.pl czasem ale rzadko na allegro coś jest ale to chińczyki a oryginały to tylko takie butiki https://havana.pl/pr,93,tom-ford-sonja,sklep,women,galanteria,galanteria-i-akcesoria.html

Gość gość
W solanach optycznych w KRK po 800 stówek widziałam Versace

Gość gość
Sprawdź na Zalando.pl

Gość gość
Wawa Złote tarasy tam znajdziesz

Gość gość
na Zalando nie mają takich marek tyko Havana.pl a w Złotych Tarasach drogo jest średnio 800-900 za okulary

Gość gość
Sprawdź może w http://nyczoptyk.pl/, mają tam oprawki tych marek, więc powinni mieć też okulary przeciwsłoneczne. Jakoś nigdy na to nie zwróciłam uwagi, bo sama mam szkła fotochromowe, więc nie potrzebuję dodatkowo okularów przeciwsłonecznych.

Gość gość
Wydaje mi się, że w większości salonów optycznych jest możliwość zakupienia okularów przeciwsłonecznych. Ja akurat nie potrzebuję takich, bo mam szkła fotochromowe, które kupiłam wraz z oprawkami w salonie optycznym (http://www.drmichnowski.pl/salon-optyczny.php).

Gość gość
na opticalchristex.pl jest duży wybór, dobra cena i maja liczne też zniżki. a co ważne nie są to jakieś tam podróby tylko oryginały także wiadomo za co się płaci!

Gość Seynha
ja kupowałam swoje miu miu na opticalchristex , a z kolei np moja siostra kupowala tam ray bany > fajnie bo na przesylke dlugo nie czekalam wgl , obsluga bardzo mila i pomocna

Gość gość
w sklepie

Gość gość
no oryginały włoskie z etui i kompletem i tanio to tylko ten outlet Havana.pl

Gość gość
Okulary od takich firm jak Gucci, Versace czy Dolce & Gabanna możecie zakupić w salonie optycznym www.kosinski.tarnobrzeg.pl Zakupicie tam zarówno okulary korekcyjne jak i przeciwsłoneczne. Polecam ich wszystkim z okolic Tarnobrzega.

Gość gość
Skoro mowa o dobrych i markowych okularach czy soczewkach to polecam salony optyczne, do grona tych zaufanych należy www.Optyk.Lublin.pl

Gość gość
Ekskluzywne marki typu Versace? Sklep Dessale.pl! Ja tylko u nich kupuje moje ulubione markowe ciuchy i jestem bardzo zadowolona :) www.dessale.pl/versace-collection

Gość Kamilla

Ja kupowałam kiedyś w salonie  w Poznaniu na  Półwiejskiej 37 w   Optic Design.  Optic Design  to autoryzowany Dealer Światowych marek takich jak Carrera, Prada, Michael Kors, Tommy Hilfiger i Emporio Armani, Versace i okulary Ray-Ban czy okulary Oakley .

Gość Malwina

Znam ten punkt w Optic Design  i wiem, że kupie tam oryginalne okulary  a nie łudząco podobne podróbki. Za jakiś czas muszę ich odwiedzić bo jadę na wakacje  i potrzebuje jakiś fajnych okularów przeciwsłonecznych. Mam już upatrzone i chyba  wybiorę model Okulary Ray-Ban 4171. 

Gość Kaja

Ja uwielbiam markowe okulary  ale też zwracam uwagę  na cenę. Ostatnio kupiłam okulary Gucci w salonie  optyczny Greta w Łodzi na Dąbrowskiego i jestem bardzo z nich zadowolona. 

Gość Marika

Znam ten punkt bo on jest akurat w moim mieście własnie na Dąbrowskiego. W salonie GRETA kupiłam moje okulary przeciwsłoneczne marki Gucci i mam już je 1,5 roku i świetnie mi służą.