Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zalapie sie na 5oo plus bo jestem za bogata samotna mama

Polecane posty

Gość gość
Nie licze jednak na zadne prezenty, jak sama zapracuje to bede miec - proste :-)

Gość gość
gość dziś Tylko zauważ ,że ta patologia robi najwięcej dzieci które później pracują na państwo. x Pracują ?! Słucham ?! Żyją z zasiłków i mnożą się od 15 roku życia. Pokaż mi pracującą patologię ! Ja znam wiele takich osób ze słyszenia, ktoś ma w rodzinie taką siostrę z czwórką dziec****atola jak się patrzy, czterech pachołów dorosłych żaden szkoły nie ukończył i też żaden nie pracuje. Siedzą w domu i ciągną zasiłki z mopsu ile można. Weź mi tu nie pierdziel o pracującej patologi :o

Gość gość
Prawda.

Gość gość
gość dziś Dokladnie to jest dla Rodzin tradycyjnych a nie rozbitych. Powinni tez brac pod uwage czy maja slub koscielny czy nie x Haha no pewnie, ale wówczas 500 zł powinien wypłacać kościół, a nie państwo :)

Gość gość
gość dziś Tylko zauważ ,że ta patologia robi najwięcej dzieci które później pracują na państwo. x Dzieci z patologii nie pracują na państwo... oni będą tak samo kombinować jak rodzice, tj. brać zasiłki, czerpać dochody z przestępstw albo jeśli już będą pracować, to na czarno, albo zagranicą. Normalny będzie może z 1 na 15 czy nawet na 10, ale też kokosów nie zarobi, bo skoro z patologii, to wykształcenia dobrego mieć nie będzie. Taki jedynak z dobrego domu więcej odprowadzi podatków, bo rodziców będzie stać, aby go wykształcić i nawet może dostanie coś na start i działalność otworzy.

Gość gość
No tak, bo wg. pisowców nie ważne, czy w rodzinie jest dobrze czy źle, czy jest przemoc, wyzwiska, bieda, czy ogólna patologia. Ważne, że jest ślub kościelny i kilkoro dzieci. Wtedy jest rodzina katolicka i tradycyjna. Hahahaha.

Gość gość
12:49 No bo oni się zatrzymali w PRL. Jeszcze trochę i wróci cukier na kartki...

Gość gość
to wolisz cukier po 5zł niż na kartki? :O

Gość gość
i tak na dlugo nie wystarczy tych pieniedzy, wiec nie ma co sie podniecac :-D

Gość gość
gość dziś to wolisz cukier po 5zł niż na kartki? pechowiec.gif x Kurva pogięło Cię ? A gdzie jest cukier po 5 zł bo ja nie pamiętam kiedy były takie ceny ? I nie trwało to długo. A z kartkami to chodziło o to głupia bździągwo, że nic nie będzie w końcu bo z tej Polski nawet chińczyki zaczną spierdalać jak tak dalej pójdzie to nikt nie będzie chciał tu towarów swoich sprzedawać bo się pół świata obrazi na rząd !

Gość gość
No akurat chinczyki moga spierdzielac wcale ich tu nie trzeba. Nie wiem kto kupuje te chińskie badziewia

Gość gość
Ja nie kupuje, raz weszlam do ich sklepu to myslalam, ze udusi mnie zapach kleju z butow :-)