Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozkochać milionera?

Polecane posty

Gość gośćtmdja
musisz go zaintrygować w jakiś sposób ale nie bądz desperatką,to on powinien bardziej sie starać jak juz ciebie dostrzeże,jeśli facet nie ma nasrane we łbie i nie żyje w przeswiadczeniu ze moze mieć każdą to masz szansę

Gość gość
a co z jego duszą? skąd wiesz czy do siebie pasujecie?

Gość gość
ma piękną, romantyczna i wrażliwą duszę. jest bardzo wrażliwy na ludzką krzywdę, lubi romantyczną muzykę. To tak nie pasuje do wizerunku, zarówno w moim przypadku, jak i w jego, ale tak wlasnie jest w głebi, wewnątrz, gdzie nikt nie patrzy poza nami..

Gość jaime la vie
mnie tez bogactwo onieśmiela i równiez raczej jestem minimalistką tylko wiesz co?po początkowym szoku nawet miliardera pewnie zaczęłabym traktować normalnie bo człowiek to człowiek,podlega takim samym prawom natury jak wszyscy inni

Gość jaime la vie
mnie tez bogactwo onieśmiela i równiez raczej jestem minimalistką tylko wiesz co?po początkowym szoku nawet miliardera pewnie zaczęłabym traktować normalnie bo człowiek to człowiek,podlega takim samym prawom natury jak wszyscy inni

Gość gość
to jakie macie znaki zodiaku, pytam z ciekawości:-) specjalistko..

Gość gość
z początku jak go spotkałam, wyglądał tak młodo, przyszło mi do głowy, że jest atrakcyjny i zazwyczaj tego nie robię, ale nie mogłam sobie pomóc i nie spojrzeć na jego sylwetkę w całości. mierzyłam go od góry do dołu, tak dyskretnie żeby nie widział i pomyślałam sobie, że to jest najprzystojniejszy brunet jakiego w swoim zyciu widziałam. ale częsc druga, czyli rozmowa... oszołomił mnie, wprawił w osłupienie, zdestabilizował moej poczucie pewności do zera, a potem sie dowiedziałam kto to wlasciwie jest.

Gość gość
to mi sie raczej nei zdarza, aby ktokolwiek mnie czymkolwiek zdestabilizował, tym bardziej zachwiał moja pewność siebie, ale nie da się inaczej jak tylko wpatrywać w osobę która robi na Tobie takie wrażenie z rozdziawionymi ustami, a potem szerokim usmiechem :D

Gość gość
Zygmut Solorz:P

Gość gość
rozmawialam ostatnio z facetem, ktory jest przystojnym hkhmmm...mniejsza kim i zagadywal mnie oraz zapraszal, i widze innych mezczyzn oczywiscie uroki nie sa mi obce :D ale na zadnego nie patrze tak...

Gość gość
najbardziej oniesmielilo mnie chyba to, że nie spodziewalam sie.

Gość gość
dziewczyna się wkreciła.. =złamane serce czy to warte?

Gość gość
po co mu biedna dziewczyna, do zabawy

Gość gość
najsmieszniejsze jest to, że o czym pomysle, zamarze to ..mam. chcialam pracować w miejscu X - i nagle pracowalam, chcialam pracowac jednak w miejscu Y - i pracowalam, chcialam wygrac cokolwiek kiedys na loterii - i wygralam, co prawda nic wielkiego, ale liczy sie sam fakt, chcialam tego i tamtego - i jakos tak, zawsze co chce to mam. chcialam w swoim zyciu przezyc przygode - nie taka wiecie o jakich tu pisza, z jakimis zonatymi :D tylkop przygode zycia - cos nieprawdopodobnego - i przezylam. Chcialam kupic dom - to po ilus latach - kupilam dom. Chcialam to i tamto - i to sie po prostu do mnie ...klei.

Gość gość
czy aby na pewno?

Gość gość
może jestem dobrym czlowiekiem i co chce to mam?

Gość gość
marzenia sa fajne, ile masz lat?

Gość gość
A na samym końcu moich wszystkich chceń zamarzyła mi się miłość, taka prawdziwa czuła, namiętna, doskonała...takie partnerstwo pełne czułości, bliskości, życzliwości, takie bajkowe...i na cale zycie... ciekawe czy też to bede miec...tak na zawsze

Gość gość
tylko dlaczego z bogatym

Gość gość
kobiet nie pyta sie o wiek.

Gość gość
no wlasnie tez tego nie rozumiem, ale milosc nie wybiera...widocznie tez bede milionerką...

Gość gość
bo jesteś stara du.pa i możesz tylko pomarzyć, taka prawda. ciał balbina...............

Gość gość
Moje zyczenie brzmialo dokladnie tak, że życze sobie spotkać wielką miłość, taką jak w bajkach i filmach romantycznych, że mężczyzna odsuwa mi krzesło, zakłada i zdejmuje płaszcz, siadamy naprzeciwko siebie po brytyjsku na dwóch końcach stołu i mamy wspólne tematy, pasje oraz lubujemy się w sztuce. Do tego jest opiekuńczy, odpowiedzialny, zabójczo inteligentny i barzo zadbany. Chcialam po prostu kogoś jak ja...ale nie bylo mowy o kasie w moim zyczeniu. I żeby to trwało już zawsze. I przyciagnełam to, bo jestem :classic_cool:

Gość gość
ehhhe w tym odcinku milionerzy na kafe :D

Gość gość
no jasne, ze pomarzyć :D ;) chyba nie sadziles, ze moze byc inaczej?

Gość gość
Ja już jestem , mam milion uczuć do najwspanialszego meżczyzny pod słońcem. To bezcenne ❤️

Gość jakaś dziwna taka
a ja jestem ładna inteligentna ale biedna i wiecie co?nie chcę źadnego milionera a ględzenie o kasie nudzi mnie i wkurza

Gość gość
mnie też. Wiesz fajna jesteś, moze jeszcze pogadamy kiedy...

Gość gość
a potem milion cierpień tego chcesz? podpiszesz pakt z Mefisto..

Gość gość
Jeżeli co chcesz to masz to i jego będziesz miała