Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny___

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Samotny___

Witajcie. Mam dość dziewczyn w moim wieku. Ostatnio odczuwam że nie mogę się dogadać z nimi i nie rozumiem młodych dziewczyn. Czy jest tu może jakaś kobieta 30-40lat, która miałaby ochotę popisać z młodszym chłopakiem, poznać się i wymienić doświadczeniem? może jakiś romans?

Gość gość
a chłopak może być?

Gość Lavendowa
A ile Ty masz lat? Wiesz, że stosunek kobiet do mężczyzn i odwrotnie nie zależy od wieku, ja też do niedawna zylam w takim błędzie, dopoki nie zaczęłam spotykać się z facetem sporo starszym ode mnie. Wiesz jak to się skończyło? Imprezował, bawił się i był tak samo nieodpowiedzialny jak faceci w moim wieku, z tym że rozstanie bolało o wiele bardziej. Jeżeli ktoś jest ok, to będzie nawet w wieku 16 lat, a jeśli nie, to nawet 40 nie pomoże. Powodzenia :-)

Gość gośćLuna
Ja mam 46 lat. Przez jakiś czas byłam z kims sporo młodszym,bo prawie o 20 lat. Inna mentalność, zapatrywanie na świat . Ciężko było się dogadać.

Gość samotny___
Ale chodzi mi o kogoś takiego z kim mógłbym poprostu popisać, pogadać może spróbować innych rzeczy?

Gość gość
Ile masz lat autorze? I skąd jestes?

Gość samotny___
mam 26 lat i jestem z Łodzi.

Gość gość
Ja mam 36 lat, ale nie chcę z Tobą gadać. Bo chciałabym mieć przyjaciela, może partnera, a nie kogoś, kto będzie mi się wypłakiwał na ramieniu, do kogo się przyzwyczaję, może zauroczę, a on sobie odejdzie do młodszej.

Gość Czekam___
Ja szukam osoby z którą miło spędzę czas. Masaże, wspólne kąpiele, sek, spacery. bez zobowiązań bo związki są bez sensu