Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zemścić się na nim

Polecane posty

Gość gość

Żonaty facet mnie zbajerowal. Mam ochote sie zemścić ale jak ? Powiedzieć jego żonie?

Gość gość
ew. poderżnąć mu gardło. zawolaj suke na forum, bo cos kiepsko spedzasz te swieta :O żadnych spacerków i biesiady tylko całe dnie na kafe. a może ci sie sni, ze masz żone :D

Gość gość
Pytam poważnie

Gość gość
Dopóki się z nim zabawialas ,nie przeszkadzalo ci że jest żonaty? Jak olal to chcesz się zemścić? Co za pustak,brak słów

Gość gość
A co Ci to da? Tez tak mialam... Tesknilam za nim cholernie, ale najwieksza zemsta z mojej strony bylo znikniecie z jego zycia. Mial zone i 2 dzieci... Nigdy nie pozwolilabym zeby przez drani cierpialy dzieci.

Gość gość
nikim sie nie bawilam, ten cho.oy sie mna bawil i mial setny ubaw. chetnie bym go oblala kwasem, just po prostu. znastanawiam sie kto pierwszy zlapie raka - on czy jego suka :)

Gość gość
On nie ma dzieci a z tego co wiem to bajerowal tez inne i tez one cierpiały jak ja

Gość gość
Powinna wiedziec z jakim hujem jest przez 6 lat

Gość gość
kwasem oblac tym bardziej jak wiele dziewczyn skrzywdzil - to masz jeszcze wiekszy powod :)

Gość gość
dobry jest w łóżku , ja to chyba oszpecę tę jego żonę , tę kuropatwę , ohydną dziwkę. by mu się nie podobała i by tylko mnie dogadzał

Gość gość
dziś zona ma prawo ulozyc sobie zycie z kims normalnym, a nie tandetnym qrwiarzem. och, teraz mu sie nie podoba :D s*******laj, nie interesuja mnie twoje lozkowe popisy. szukam faceta do wspolnego zycia, a nie roo.chacza :)

Gość gość
Ja kiedyś zostałam zdradzona i wiem jak to boli ja by tez to bolalo i niewiem czy powinnam mam mieszane uczucia

Gość gość
ale czemu ty masz myslec za faceta. to przeciez on powinien wiedziec co wypada, a co nie. ale pewnie mysli fujara, to nie pogadasz :O nie moze on zaprzestac wszelkich form kontaktu, wie co to w ogóle jest lojalnosc?

Gość Priscilla321123
Mna kiedys zabawil sie facet. Na poczatku flirtowalismy, w koncu przeszlo w cos powazniejszego, ja sie zakochalam, powiedzialam mu o tym, a on, ze co ja wymyslam i w ogole jak moglo przyjsc mi to do glowy. Nie psrzeszkadzalo mu nawet to ze tydzien wczesniej przytulal mnie na imprezie... Facet wolny wiec nic nie stalo mu na przeszkodzie. Zemscilam sie. Wiedzialam gdzie pracuje i ze wzial chorobowe, dowiedzialam sie tez ze w tym czasie pojechal z rodzina (matka, ojciec, rodzenstwo, facet ma 26 lat) na wczasy w cieple kraje. Donioslam na niego do pracodawcy, ze udawal chorego, a tak naprawde wyjechal na wczasy. Stracil dobra prace przeze mnie. Nie zaluje, nalezalo mu sie.